Accesorii din lemn Plantwear

Pasiunea pentru materialele naturale este cu noi de mai multe sezoane. Acum este timpul pentru genți din lemn. Geantă de umăr sau poșetă plic – toate gențile din lemn au un lucru: un desen clar din lemn natural. Aruncă o privire mai atentă asupra lor!

Iată accesoriile noastre din lemn! În primul rând: surprinzătoare și emoționante. Pline de emoții, declrații personale, cuvinte care înseamnă atât de mult… Cardurile din lemn de la Plantwear sunt o modalitate originală de a oferi unei persoane dragi urări personalizate și … de a aduce un zâmbet!

E timpul pentru originalitate! Descoperă colecția de broșe din lemn de la Plantwear. Alege setul tău de brose din zeci de combinații și bucură-te de un accesoriu unic pentru fiecare outfit.

Accesorii din lemn, adică … Flori frumoase pe tot parcursul anului, și în același timp: un decor minimalist și elegant pentru orice interior modern? Descoperiți Noutăți noi: flori din lemn pictate manual care nu se vor ofili niciodată. Te vor surprinde fără îndoială!

Căuți un cadou, dar nu știi gustul persoanei pe care dorești să o oferi? Nu știi dacă ar prefera să-și ia un ceas, ochelari sau o brățară? Optează pentru accesorii din lemn dar, în același timp, dă un cadou original cu libertate de alegere. Pentru a rezuma: alege un voucher cadou pentru magazinul Plantwear!

Oferim mult mai mult decât ceasuri din lemn, brățări, ochelari, coliere… DA! La Plantwear, continuăm să ne dezvoltăm și încă căutăm idei pentru alte accesorii din lemn. De aceea, oferta noastră este în continuă creștere și extindere, iar printre produsele noastre veți găsi noutățile interesante destul de des!

Ce am pregătit pentru tine? Cu ce te putem surprinde? În primul rând, vezi accesorii din lemn create cu pasiune, angajament și creativitate: un planificator din lemn, carduri din lemn pentru toate ocaziile, voucher cadou și flori din lemn pictate de mână. Acestea sunt idei originale pentru cadouri din lemn! Vezi ce putem crea din lemn!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!