Brățări din lemn Plantwear

Descoperă toate colecțiile

Creăm cu tine în minte!

Suntem mereu în căutarea inspirațiilor noi, de aceea oferta noastră de produse este în continuă creștere. După ceasuri și ochelari a venit timpul pentru brățări din lemn Plantwear! Este o completare originală la orice stil care iese în evidență și atrage atenția!

Am pregătit propuneri atât pentru cei cărora le plac bijuteriile mai mari și vizibile, cât și pentru cei care preferă accesorii mai delicate. Brățările noastre din lemn sunt purtate atât de femei, cât și de bărbați. Te oferim o alegere: peste o duzină de modele diferite de pandantive și multe culori de sfori te vor permite să creezi brățara perfectă.

Ce te poate surprinde în brățările noastre?

Dacă dorești să descoperi frumusețea naturii unde nu o aștepți, cunoaște bijuteria originală din lemn, inspirată din lumea magică a insectelor. Fluturi, hemiptere sau coleoptere – unele dintre ele sunt într-adevăr incredibil de frumoase. Nu ne crezi? Uită-te la brățările din colecția „Insecte” și alege-ți preferata.

Preferi ceva personalizat? Brățările din lemn gravate te vor face să zâmbești de fiecare dată când te uiți la încheietura mâinii. Numele unei persoane dragi sau unui copil? Sau poate o dată importantă sau o grupă de sânge? Alege gravorul pe care dorești să-l ai pe brățară ta! Alege culoarea sfori și bucură-te de brățara originală, plină de emoție!

Pentru iubitori minimalismului și fani simbolurilor

O literă mică, care te amintește de cineva pe care îl iubești mult? Fă cunoștință cu brățări din lemn cu literele alfabetului și fă un cadou pentru tine sau pentru cineva drag. Pentru cupluri, pentru prieteni, pentru fiecare fan al originalității, al minimalismului și al bijuteriilor unice. Deci care pentru tine?

O bucată de cer închisă într-o brățară! Colecția „Zodiac” conține 12 brățări din mărgele de lemn pe baza de fir elastic. Fiecare dintre ele are un pandantiv cu o constelație de stele și piatră naturală în locul celei mai strălucitoare stele. Această sunt brățări din lemn pentru toată lumea!

Ceva pentru iubitori de animale, ceva pentru cei care preferă simboluri, ceva pentru călători, sportivi, cupluri și prieteni – printre brățări țesute manual cu un medalion din lemn, toată lumea va găsi ceva! Și toată lumea poate planta un copac datorită brățării lor! Alege brățăra din lemn care face ceva bun!

Brățări la care nu te așteptai…

Îți îndeplinim așteptările! Adăugăm la oferta noastră brățări din piele în 3 culori: bej, roz și negru. Ce este atât de special despre ele? Pandantive din lemn cu simboluri ale celor 4 elemente: foc, apă, pământ și aer. Care ți se potrivește? Alege brățara din lemn și piele!

Fericirea este singurul lucru care se înmulțește atunci când este împărtășită. Deci, dacă îți plac minimalismul și simplitatea, o brățară pentru noroc cu un pandantiv din lemn este ceea ce cauți. Lasă pe cineva special să-l lege pe mâna ta pentru a atrage și a acumula energie bună! Află că brățările din lemn pot fi, de asemenea, subtile!

Poate preferi brățări din piele?

Brățările din lemn sunt specialitatea noastră! Gândindu-ne la femei, am conceput nu doar multe modele de brățări țesute, dar și delicate și minimaliste brățările fericirii.

Bărbaților oferim brățări țesute pe o sfoară puțin mai groasă (10 mm) și noutatea noastră: brățări din piele pentru bărbați cu pandantive – simboluri ale celor 4 elemente. Bineînțeles că acestea sunt, de asemenea, disponibile și într-o versiune pentru femei pe curele din piele în bej sau roz și… Se potrivesc perfect cu ceasuri din seria Fusion și cu chokere din piele! Lemn și piele? Aceasta trebuie să reușească! Fă cunoștință cu brățări din piele Plantwear și îndrăgostește-te de originalitate!

Brățări din lemn pentru toată lumea!

În urma multor luni de muncă, am creat o colecție unică de bijuterii din lemn Plantwear. Fără îndoială, brățările din lemn este produsul preferat al clienților noștri. De aceea lucrăm constant pentru a ne asigura că noile modele apar cu regularitate. Milioane de oameni din întreaga lume s-au îndrăgostit de brățările noastre din lemn. Le poartă atât femeile, cât și bărbații. Alege dintr-o gamă largă de brățări țesute, brățări de noroc sau cele din piele. De asemenea, de remarcat este noutatea noastră: brățări cu un semn zodiacal. Pentru a rezuma: găsește a ta și bucura-te de originalitate!

Brățări din lemn create de mână

Farmec, originalitate, stil și design original – brățările din lemn făcute de mână sunt bijuterii moderne care vor satisface chiar și cei care au cerințele stricte! La Plantwear, ne asigurăm că produsele impresionează prin calitatea materialelor utilizate și cu precizia manoperei. Oferim 4 colecții uimitoare care dovedesc că brățările hand-made sunt hitul sezonului! Dacă îți place când accesoriile tale atrag atenția și au efectul WOW, cu siguranță nu vei fi dezamăgit!

De ce am ales brățările făcute de mână? Credem în experiența și abilitățile angajaților noștri. Credem că munca mâinilor omenești garantează cea mai înaltă calitate a manoperei și adaugă un pic de magie produselor. Toate acestea provoacă că brățările artizanale din lemn fură inimile femeilor și bărbaților din întreaga lume! Află de ce!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!