Chokere din piele – bijuterii pentru viteji

Ce element reflectă cel mai bine caracterul tău: foc, apă, pământ sau aer? Te prezentăm chokerele din piele, adică bijuterii pentru femeile curajoase care vor să iasă în evidență! Alege o culoare de curea din piele – roz, bej sau negru – și creează un choker perfect. Pandantiv din lemn cu simbolul elementului ales de tine – îți va sublinia personalitatea.

Choker-ul nostru este potrivit ideal pentru ceasurile din seria Fusion și brățările din piele „4 Elemente”. Astfel, poți crea un set care atrage atenția sau… devine cadoul perfect! Ambalăm fiecare choker într-o cutie dedicată din lemn care impresionează prin simplitate și eleganță. Alege o combinație pentru tine!

Choker-ul din piele – Foc

Explozivitatea și creativitatea într-un singur element. Poți distruge, dar poți și încălzi. Ești acțiune. Dinamică. Pasiune. Îți asumi noi provocări cu curaj. Întotdeauna stai pe linia frontului. Fugi în necunoscut. Ajungi în locuri noi. Ai încredere în intuiția ta. Ai bucurie de a descoperi ceea ce este încă nedescoperit. În plus, știi cine ești și ce putere ai.

Focul este elementul tău.

Choker-ul din piele – Apă

Reconfortantă râului răcoritor sau secretul adâncimii oceanului? Tu ești ceea ce nepătruns. Complicat. Plin de contradicții. Apreciezi intuiția și emoțiile. Crezi că sentimentele conduc lumea. Ești fascinat de meandrele psihicului uman. Faci contacte cu ușurință. Îi înțelegi pe alții. Îți pasă. Ești ghidat de empatia.

Apa este elementul tău.

Choker-ul din piele – Pământ

Ești unde pragmatismul se combină cu realismul. Ții picioarele pe pământ. Oamenii pot conta pe tine. Apreciezi stabilitatea și pacea. Verifici, analizezi, iei măsuri. Ești un fundament – persistent, muncitor, dar atent. Te interesează goluri – nu vise. Știi valoarea ta. Poți gestiona oameni. Ajungi sus.

Pământul este elementul tău.

Choker-ul din piele – Aer

Ești peste tot, deși nu întotdeauna visibil. Mai presus de toate, valorizezi libertatea. Nu recunoști limitele. Te desparți cu gândire schematică. Ești un vânt violent, dar și o adiere blândă. Puterea ta este intelectul. Îți gestionezi gânduri, rezolvi probleme… Descoperi lumea din nou în fiecare zi. Ești indefinit. Imprevizibil. Ajungi la orizonturi. Iată-te!

Aerul este elementul tău.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!