Despre noi

CREEM LUCRURI FRUMOASE

#LOVEWOOD

∨ Megeti mai jos pentru mai multe informatii ∨
Istoria PlantWear

Cum a inceput totul?

IDEEA

Avand o experienta anterioara in industria prelucrarii lemnului si un simt al design-ului/modei dezvoltat am simtit ca este o IDEE buna. Aceasta idee s-a nascut la jumatatea anului 2013. Cu siguranta nu am fost primii care au realizat accesorii de moda din lemn dar ne-am facut un scop din a fi cei mai buni.

Lucram manual toate produsele Plantwear in atelierul propriu, in cea mai mare parte din materiale naturale neprelucrate. Iar asta transforma produsele noastre in articole EXTREM DE originale si unice.

DESIGN-UL

Initial procesul realizarii design-ului parea foarte facil, iar noi eram nerabdatori sa ne apucam de treaba. Curand insa s-a dovedit a fi mult mai laborios si mai minutios decat crezusem. Si asta a insemnat ore in sir de munca, chiar si in week-enduri, timp de vreo doua luni, fara pauza. Cu siguranta insa totul a meritat, iar produsele noastre sunt nu numai deosebite – ci si durabile si practice!

PROCESUL DE FABRICATIE

Munca in atelierul nostru este foarte tare. Nu ne gandisem niciodata ca munca poate fi atat de placuta. Sigur – mai si obosim. Sigur – mai avem si zile proaste. Dar, una peste alta IUBIM ceea ce facem si vom continua sa o facem. Voi – clientii nostri – sunteti cei care dati si mai mult sens. Ne place sa imortalizam pe camera imagini cu voi purtand produsele voastre, ne plac e-mail-urile voastre de multumire, mesajele voastre de incurajare, tot asa cum ne place sa aflam si povestile voastre (de viata).

∨ DERULEAZA PENTRU MAI MULTE INFORMATII ∨
PRODUSELE NOASTRE

ORIGINALE si UNICE

TOATE PRODUSELE NOASTRE SUNT LUCRATE MANUAL

Doriti sa aflati mai multe despre noi? Contactati-ne