Genți din lemn

Formatul clasic – materiale naturale. Descoperă gențile din lemn Nature Flap. Confortabile, practice, atrăgătoare. Care ți se potriveste?

Formatul mic – efectul mare. Dacă prețuiești minimalismul, Poșetele plic din lemn Nature Clutch sunt pentru tine. 100% vegan.
Alege 1 din 4 tipuri de lemn și iesi în evidență. În fiecare zi.

La fiecare geantă din colecția Nature Flap atașăm o curea lungă de piele și un lanț scurt de metal. Vrei mai mult? Comandă o curea de piele scurtă suplimentară.

Genți de moda = Genți din lemn

Nu există nici o îndoială că tendințele modei se schimbă dinamic. Cu toate acestea, putem vedea că pasiunea noastră pentru materialele naturale este cu noi de mai multe sezoane. De aceea, gențile din lemn sunt atât de așteptate. Clasice și moderne, gențile cu bandulieră sau poșete plic  – toate gențile din lemn la modă au un lucru: un desen clar de lemn natural. Deși pot fi de culoare mai deschisă sau mai închisă, mai bej sau mai roșii, fiecare geantă din lemn atrage atenția și impresionează. De aceea, este obiectul dorințelor femeilor moderne!

Gențile originale sunt apreciate de femeile din întreaga lume. De ce? În primul rând, datorită materialului care nu este evident. Chiar și o poșetă clasică din lemn, are un magnetism unic. Atrage cu siguranță atenția și priviri geloase. Este o combinație perfectă între original și simplu, clasic și natural. De aceea, putem spune cu încredere: genți la modă 2020 sunt genți din lemn Nature & Clutch!

Genți din lemn sunt durabile?

Probabil să te întrebi dacă geantă din lemn este durabilă. Dacă poți să-o porți când plouă sau nu se va sparge atunci când este folosită. De aceea dorim să te liniștim: fiecare geantă din lemn Plantwear este un produs de cea mai înaltă calitate. Știm foarte bine lemnul – până la urmă, din 2013 creăm ceasuri din lemn, ochelari din lemn și accesorii tot din lemn. Suntem producătorul lor principal, iar calitatea și #OameniiPlantwear sunt cu noi.

Toate gențile noastre din lemn au fost concepute și realizate cu precizie. Ne asigurăm că lemnul pe care îl utilizăm este de cea mai bună calitate. De asemenea, îi protejăm împotriva umezelii cu un lac transparent. Ne concentrăm asupra frumuseții inelelor din lemn naturale. Lucrăm cu lemn de ani de zile, îl folosim în multe domenii și, astfel, avem acces la cele mai frumoase piese ale sale. De asemenea, testăm singuri prototipurile produselor noastre. Fiecare geantă din lemn – înainte de a fi pusă la vânzare – a fost testată de noi. Am verificat dacă este confortabilă de utilizat, durabilă, finisată corespunzător și practică. Prin urmare, dacă alegi genți din lemn Plantwear –  alegi calitate!

Poșetă plic sau geantă pe umăr din lemn? 

Știi că vrei să cumperi o geantă din lemn. Cu toate acestea, apare întrebarea: ce model să alegi? Tipul lemnului depinde pur și simplu de gusturile personale (unii preferă eleganța a stejarului de culoare deschisă, alții farmecul întunecat al arțarului negru, alții adoră expresivitatea rădăcini de nuc sau culoarea roșie a palisandrului), dar modelul și dimensiunea genților din lemn sunt fundamentali în ceea ce privește utilizarea lor zilnică. Deci, ce vei alege: genți confortabile din lemn cu baretă de umăr sau poșete plic la îndemână?

Răspunsul la această întrebare este unul: depinde. Dacă de obicei porți puține lucruri cu tine (portofel, telefon, batiste și chei), o poșetă plic din lemn este tot ce ai nevoie. Interesant este că, într-un format atât de mic, poți găsi cu adevărat marele efect WOW. Poșetă plic din arțar negru sau de rădăcina uimitoare de nuc te va convinge.

Cu toate acestea, dacă îți plac mai mult gențile spațioase și vrei să ai mâinile libere, alege o geantă din lemn cu bareta de umăr. Printre modelele pe care ți le propunem, vei găsi gențile din lemn Nature Flap din 5 tipuri de lemn. Adăugăm 2 barete la fiecare dintre ele: o baretă lungă din piele și un lanț scurt de metal. Cu siguranță vei găsi o combinație perfectă pentru tine! Întreaga geantă este, de asemenea, căptușită în interior cu piele naturală frumoasă.

Preferi opțiunea 100% vegană? Alege poșetele plic Nature Clutch din lemn, făcute din lemn și Washpapa. Care îți place cel mai mult?

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Genți de mână din lemn, ați văzut vreodată astfel de minuni? CLiCK!