Ochelari de soare Plantwear

Colecția Fusion

Conexiunile neevidente sunt specialitatea noastră! Prin urmare, încă o dată, combinăm lemnul și metalul creând ceva mai mult decât ochelari de soare din lemn! Aceasta este o propunere ideală pentru iubitorii de originalitate. Sunt disponibile în 3 modele surprinzătoare cu 7 culori de lentile. Găsește ochelari perfecte pentru tine!

Colecția Premium

Admirația trebuie făcută prin surprindere! De aceea, te prezentăm colecția Premium: ochelari de soare din lemn care combină robustețea cu o lejeritate extraordinară și confortul purtătorului. Furnirul și fibra de carbon sunt o combinație excelentă, în special în compania lentilelor cu gradient – alege ideale pentru tine!

Colecția Space

Cosmic, original și uimitor de colorat! Ochelari de soare din lemn cu lentile oglindă în 5 culori intense – explorați colecția Space! Te îndrăgostești de designul modern care garantează protecția profesională a ochilor tăi. Ochelari Plantwear!

Colecția Lakes

Cele mai frumoase lacuri din lume au devenit o inspirație pentru a crea o colecție de ochelari de soare din lemn Lakes. Am ales 6 modele, dintre care toată lumea va găsi ceva perfect  – atât dacă ești un fan al clasicelor, cât și al designului modern! Fiecare model este disponibil în 4 tipuri de lemn și cu 4 culori de lentile!

Ochelari de soare din lemn – ieși în evidență!

Dorești să ieși în evidență? Nu vrei să faci parte din mulțimea gri? Alege ochelarii de soare din lemn Plantwear – o combinație de conctrucție de calitate și protecție UV400. Designul original. Materialele naturale, culorile surprinzătoare – această distinge ochelarii noștri de soare de concurență.

Vrem să te surprindem. De aceea, în oferta noastră vei găsi ochelari de soare din diferite tipuri de lemn: stejar, arțar, nuc american sau wenge. Avem, de asemenea, grijă de diferite forme de rame din lemn: avem rotunde, dreptunghiulare sau cu un colț exterior extins – ceva perfect potrivit pentru toată lumea! Găsește-ți al tău!

Ochelari de soare din lemn? Doar din Polonia!

Ochelarii de soare din lemn Plantwear sunt produse în întregime în Polonia. Atât proiectul, prototip, chiar și produsul final a fiecărui model este făcut de mână de către meșterii cu experiență în atelierul nostru în Radzyn Podlaski. Spre deosebire de cei care importă ochelari din lemn din China, noi ne putem lăuda cu calitatea poloneză și manopera solidă. Chiar simți diferența!

Datorită faptului că ochelarii de soare din lemn sunt un produs polonez, te putem asculta comentariile și le putem îmbunătăți în mod constant calitatea produselor noastre. Pe lângă garanția de 24 de luni, te oferim și un serviciu complet de post-garanție! De asemenea, te putem pregăti orice element de rezervă – de la șurub, prin rame, la lentile!

Mai mult decât design – ochelari de soare din lemn și protecție UV

Ochelarii noștri de soare sunt mai mult decât un accesoriu original de modă! De asemenea, este o protecție completă împotriva radiațiilor dăunătoare. Folosim lentile doar cu protecție solară UV400 și filtru polarizant. Acesta este standardul pentru ochelari de soare buni!

Lentilele din ochelarii noștri de soare impresionează și prin culorile lor. Nu este doar oglindă, gri sau maro standard, ci și oglindă albastră și aurie sau lentile … cu gradient. Datorită acestui lucru, veți găsi cu siguranță un set de rame + lentile care vor satisface 100% așteptările.

Garanție, calitate, confort – ochelari de soare din lemn

Ajungem mai sus și încercăm constant să vă surprindem! De aceea, nu ne este frică de soluții absolut inovatoare. Aducem ochelarii de soare la un nou nivel – combinăm lemnul și metalul și te introducem seria Fusion!

Indiferent dacă alegi ochelari de soare complet din lemn sau ochelari de soare din metal cu un element din lemn, produsul te va îndeplini cu siguranță așteptările. Ne-am asigurat că ochelarii noștri de soare sunt ușori și confortabili de utilizat. La urma urmei, acestea nu sunt numai pentru a te proteja ochii, ci și pentru a te oferi bucurie în fiecare zi!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!