Brățări cu mărgele

Colecția Beads, adică brățări cu margele, a fost creată pentru cei cărora le place să combine diferite materiale, texturi și culori. De aceea, aici vei găsi brățările din pietre, lemn și metal, în multe configurații intrigante!

Brățări cu margele printre bijuterii din lemn

Ne plac provocările, de aceea căutăm permanent soluții și oportunități noi. Suntem fericiți să combinăm lemnul cu alte materiale, lucru pe care l-am dovedit de nenumărate ori. Nu uități doar la seria Fusion, în care am combinat lemnul și metalul, sau modelele Raw Double Silver, unde elementele din lemn sunt însoțite de piatră. Din pasiune pentru conexiuni atât de îndrăznețe am decis să extindem oferta noastră de bijuterii din lemn cu alte produse interesante: brățări cu margele. Am distins câteva modele, astfel încât fiecare să găsească ceva pentru sine.

Oferta include brățări din pietre vulcanice, jasp, onix sau ochiul de tigru. Uneori, le combinăm cu mărgele din lemn sau distantiere metalice. Ne-am asigurat că printre aceste brățări originale, exista ceva pentru iubitorii de negru, gri, dar și alb sau bej. Asigurați-vă că le veți vedea pe toate!

Ce face brățările din pietre extraordinare?

Fără îndoială brățările din piatră sunt un HIT în ultimele luni. Sunt purtate atât de iubitorii stilurilor clasice, cât și de persoanele cărora le place să iasă în evidență. De ce le datorează popularitatea? Brățările din pietre sunt mai mult decât niște bijuterii. Pentru mulți, devin o mică amuletă care se presupune că atrage fericirea, calmează sau calmează aura. După cum vedeți, brățările cu margele nu ar putea fi făcute fără ele!

În colecția Beads, ne-am concentrat în primul rând pe pietre precum: jaspe gri și peisaj, lavă vulcanică, howlit, ochi de tigru sau onix. Fiecare dintre aceste pietre are farmecul său unic.

Brățări cu mărgele – cadou perfect!

După cum probabil știți, ne asigurăm întotdeauna că produsele noastre se încântă înainte de a deschide cutia. Brățările cu margele vă vor surprinde, de asemenea, cu o cutie frumoasă, solidă, din lemn, care le face un cadou gata pentru a le oferi. Dar nu este totul. Puteți personaliza cutia din lemn cu o brățară din pietre, lemn și metal adăugând gravură personală. O vom grava pe interiorul capacului cutiei, astfel încât să surprindă destinatarul la prima deschidere.

În plus, unele modele de brățări vă oferă opțiunea de a adăuga o gravură individuală pe spatele a unui pandantiv metalic. Așadar, puteți pune inițialele ale voastre sau ale cineva drag. Datorită acestui lucru, brățara cu margele va fi și mai specială. De remarcat este faptul că colecția Beads sunt la fel brățările pentru bărbați – cu gust, original, dar fără ornamente inutile.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!