Brățări de fericire

Bestseller-urile noastre printre brățările de fericire: inimă, labă, pisică și coroană! Bijuterii minunate, minimaliste, care vor fura inimă oricărei femei. Alege originalitatea și subtilitatea! Alege brățări handmade pentru fericire!

Minimalismul are o mare putere. De aceea, brățările de fericire nu puteau lipsi de inspirațiile direct din natură: pene, elefanți și stele.

Brățări de fericire – minimalismul este întotdeauna Glamour!

Apreciem minimalismul pentru că noi credem că simplitatea are într-adevăr o mare putere. Captivează, surprinde, intrigă … De aceea, am adăugat brățări de fericire la oferta noastră. Este o combinație elegantă de fir de nailon vegan, un pandantiv din lemn (nuc american) și elemente de bijuterie din argint 925.

Dacă apreciezi delicatețea și găsești frumusețea în soluții simple, brățările noastre de fericire te vor atrage cu siguranță. Poți alege dintre mai multe modele de pandantive din lemn și 5 culori de sfoară. Creează-ți propria ta amuletă!

Brățări de fericire sau brățări de noroc?

Brățările minimaliste de fericire sunt deja purtate de peste 20.000 de femei. Dar sunt brățări de noroc care ajută să-ți împliniți dorința? Absolut nu. Acestea sunt brățări realizate manual care pot fi încărcate cu energie bună și urări de bine. Poți citi mai mult despre ele în postarea de pe blog. Brățările de fericire aduc într-adevăr fericire? 3 dovezi că …

Brățările de fericire sunt întotdeauna un cadou minunat pe care îl poți oferi într-o cutie personalizată. Deși nu îndeplinesc dorințele și nu garantează schimbări în viață, dar pot aduce un zâmbet în fiecare zi. Printre ele vei găsi brățară cu inimă și brățară cu laba unui câine. Și pe lângă ele: o coroană, stea sau floare.

Brățările pentru fericire din fir subțire de nailon vegan sunt o propunere pentru femeile care apreciază subtilitatea și delicatețea. Ești una dintre ei? Găsește-ți modelul tău! Lăsă brățările de fericire Plantwear s-ți însoțească în orice moment – nu trebuie să le scoți chiar înainte de baie sau piscină!

Cea mai frumoasă ediție a minimalismului. Subtil și delicat, dar original și atrăgător: brățări de fericire de la Plantwear! Alege-ți modelul de pandantiv și culoarea sforii – creează o brățară care ți se potrivește exact. Lasă-o să atragă și să acumuleze energie bună!

Simplitatea are o mare putere. De aceea, în brățările noastre de fericire am combinat sfoară de nailon vegan cu un pandantiv din lemn și elemente de argint. Întregul este închis într-o cutie fermecătoare din lemn – perfect pentru un cadou!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!