Brățări din piele

Brățări minimaliste, elegante, la modă – brățări din piele pentru bărbați și femei în 6 culori de piele, cu pandantiv din lemn. Alege originalitate – alege-ți a ta!

Brățară din piele într-o nouă ediție

Cum ar trebui să fie o brățară de piele la modă? Originală și neconvențională. De aceea, te prezentăm interpretarea noastră a ultimelor tendințe. Brățara din piele Plantwear este o combinație de 3 materiale: piele naturală, lemn natural și metal. Ne-am concentrat nu numai pe cea mai înaltă calitate și precizie manoperei, ci și pe o selecție largă de culori. De aceea, suntem bucuri că te putem prezenta brățări din piele nu numai în clasic negru, maro sau gri, dar și într-o culoare intensă de turcoaz sau verde.

Fiecare brățară din piele are un pandantiv din lemn, ascuns într-un cadru metalic. Cu siguranță vei fi mulțumit că desen pe pandantiv poți alege singur. Noi valorizăm alegerile tale! Prin urmare, decizi dacă preferi tabla de șah, spic sau săgeți. Pandantivele sunt disponibile și în 2 culori – gri și maro – astfel încât să le poți asorta stilului tău și mai bine. Dați-i drumul!

Brățări din piele pentru bărbați

Cu siguranță te întrebi dacă brățările noastre din piele sunt destinate bărbaților sau femeilor. Vom răspunde pe scurt: nu genul este cel care decide cine le va purta, ci gustul tău! Acestea arată minunat atât la încheieturile femeilor, cât și la cele bărbaților. Reține că au culori bogate, ceea ce le permite, de asemenea, să se adapteze atât gusturilor doamnelor, cât și domnilor. Prin urmare, putem spune cu încredere că vor funcționa perfect ca brățări din piele pentru bărbați. La fel ca brățările cu mărgele sau brățările magnetice, ele vor fi, de asemenea, un accesoriu minunat pentru orice femeie curajoasă.

Negru, maro, gri – datorită acestor culori brățările noastre sunt perfecte pentru orice stilizare. Prin urmare, ele pot fi considerate în siguranță drept brățări din piele universale pentru bărbați. În același timp, nu li se poate refuza originalitatea. Nu este adesea atât de nouă, elegantă și modernă combinația de lemn natural, piele și metal. La final vom adăuga doar: am testat aceste brățări cu stilizări diferite, atât cotidiene cât și mai elegante. În fiecare dintre ei au lucrat grozav. Cu toate acestea, nu trebuie să ne crezi. Comandă, încearcă, verifică și decide. Ai 100 de zile pentru schimb sau ramburs.

Brățară din piele pentru un cadou

Brățările din piele sunt o idee obișnuită pentru un cadou pentru un barbat. Sunt excelente atât ca cadou pentru un frate, coleg sau iubit, cât și cadou pentru tată, socru sau șef. Dacă alegi o brățară elegantă, minimalistă din piele, poți fi sigur că va satisface gustul bărbatului destinatar. Brățările din piele Plantwear îți vor oferi această încredere!

Ne-am asigurat că designul brățărilor noastre este minimalist. În același timp, nu am uitat că ar trebui să intrige. De aceea, am combinat lemnul, pielea și metalul. Cu toate acestea, știm că brățările din piele pentru bărbați sunt adesea oferite drept cadou. De aceea, împachetăm toate brățările din această colecție într-o cutie din lemn cu gust, pe care poți așeza orice gravură personală. Un astfel de cadou personalizat va face destinatarul fericit.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!