Brățări din piele – arată personajul tău!

Original, elegant și expresiv – cunoaște noul nostru produs: brățări din piele! Combinăm curele din piele naturală cu pandantivele din lemn. Fiecare dintre ele are simbolul unui dintre cele 4 elemente: apă, foc, pământ sau aer. Poți alege dintre 2 culori de lemn și 3 culori de curea: roz, bej și negru. Deci? Vrei să descoperi care element reflectă cel mai bine personajul tău?

Poți combina cu ușurință brățările noastre din piele cu un ceas din seria Fusion sau un choker „4 Elemente”. Creaază un set care îți va taie respirația! În plus, amintește-te că noi ambalăm fiecare brățară din piele într-o cutie dedicată din lemn, ceea ce o face excelentă pentru un cadou.
Descoperă puterea a celor 4 elemente!

Brățara din piele – Foc

Explozivitatea și creativitatea într-un singur element. Poți distruge, dar poți și încălzi. Ești acțiune. Dinamică. Pasiune. Îți asumi noi provocări cu curaj. Întotdeauna stai pe linia frontului. Fugi în necunoscut. Ajungi în locuri noi. Ai încredere în intuiția ta. Ai bucurie de a descoperi ceea ce este încă nedescoperit. În plus, știi cine ești și ce putere ai.

Focul este elementul tău.

Brățara din piele – Apă

Reconfortantă râului răcoritor sau secretul adâncimii oceanului? Tu ești ceea ce nepătruns. Complicat. Plin de contradicții. Apreciezi intuiția și emoțiile. Crezi că sentimentele conduc lumea. Ești fascinat de meandrele psihicului uman. Faci contacte cu ușurință. Îi înțelegi pe alții. Îți pasă. Ești ghidat de empatia.

Apa este elementul tău.

Brățara din piele – Pământ

Ești unde pragmatismul se combină cu realismul. Ții picioarele pe pământ. Oamenii pot conta pe tine. Apreciezi stabilitatea și pacea. Verifici, analizezi, iei măsuri. Ești un fundament – persistent, muncitor, dar atent. Te interesează goluri – nu vise. Știi valoarea ta. Poți gestiona oameni. Ajungi sus.

Pământul este elementul tău.

Brățara din piele – Aer

Ești peste tot, deși nu întotdeauna visibil. Mai presus de toate, valorizezi libertatea. Nu recunoști limitele. Te desparți cu gândire schematică. Ești un vânt violent, dar și o adiere blândă. Puterea ta este intelectul. Îți gestionezi gânduri, rezolvi probleme… Descoperi lumea din nou în fiecare zi. Ești indefinit. Imprevizibil. Ajungi la orizonturi. Iată-te!

Aerul este elementul tău.

Brățări din piele Plantwear – alege originalitatea!

Brățări din piele pentru ea și pentru el? Originale, surprinzătoare, atrăgătoare? Descoperă brățări din piele din colecția „4 elemente” – bijuterii clasice într-o ediție modernă.

Brățările din piele „4 Elemente” este o ofertă pentru cei care apreciază accesoriile originale. Pandantive cu simbolurile celor 4 Elemente sunt făcute din lemn de culoare deschisă sau închisă – tu alegi. Brățări din piele sunt disponibile in 3 culori: negru, bej și roz. În plus: incuietoare este din oțel inoxidabil. Întregul este închis într-o cutie elegantă din lemn. Colecția „4 elemente” este o dovadă că brățările din piele nu trebuie să fie plictisitoare! Prin urmare, alege brățări din piele care îți vor sublinia caracterul și se vor potrivi perfect cu orice stil.

Bijuterii pentru bărbați: brățări din piele pentru

Bijuterii pentru bărbați care nu copleșesc, dar subliniază caracter? Brățările din piele pentru bărbați din colecția „4 Elemente” sunt soluția perfectă pentru toți iubitorii de accesorii originale, neobișnuite. O brățară clasică din piele într-o formă modernă îți va face să ieși în evidență de mulțime! Brățările din piele pentru bărbați din colecția „4 elemente” sunt mai mult decât bijuterii pentru bărbați. Perfecte pentru a sublinia cine ești!

3 culori de piele naturală. Pandantive din lemn de culoare deschisă și închisă. Întregul închis într-o cutie elegantă din lemn. Brățările din piele „4 Elemente” surprind, intrig și nu te lasă să stai indiferent!

Brățările din piele pentru bărbați care iți definesc personalitatea și stilul de viață. Bijuterii pentru bărbați, care nu este doar un accesoriu elegant, ci spune și cine ești. Alege originalitate! Iar dacă ești în căutarea unui set … o brățară din piele din colecția „4 Elemente” merge perfect cu ceasurile din seria Fusion!

Brățări din piele pentru femei curajoase!

Brățară din piele pentru ocazii elegante și pentru stilul cotidian? O bijuterie care reflectă cine ești? Descoperă brățările din piele pentru femei din colecția „4 Elemente” – bijuterii clasice într-o ediție modernă.

În primul rând, pentru iubitorii de accesorii originale. Dar și pentru femeile cărora nu le este frică să experimenteze cu îmbrăcămintea și pentru cei care își exprimă cine sunt cu accesorii la moda. O brățară din piele cu unul dintre cele 4 Elemente este o propunere pentru toate femeile care apreciază accesoriile originale.

Exprimă-te și alege brățări de piele pentru femei care vor reflecta perfect cine ești și care te vor face să te simți special. O brățară de piele nu trebuie să fie plictisitoare – verifică!

În cele din urmă, nu uită: dacă ești în căutarea unui set – brățări din piele pentru femei din colecția „4 elemente” se potrivesc perfect cu ceasurile din seria Fusion!

[instagram-feed hashtag=”#plantweartrees”]

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!