Brățări gravate care plantează copaci!

1 brățară țesuta = 1 copac plantat

Brățările împletite manual Plantwear cu un pandantiv din lemn te așteaptă deja. Poți alege dintre mai multe modele și culori de sfoară. Creează brățara perfectă!

Dar brățările noastre din lemn nu sunt doar accesorile plăcute și frumoase. Fiecare poza cu brățara noastră postata pe Instagram și marcată cu hashtag-urile #plantwear și #plantweartrees este un copac plantat! Hai să plantăm împreună o pădure grozavă!

Bransoletka_pleciona_personalizowana_07
Bransoletka_pleciona_personalizowana_26
Bransoletka_pleciona_personalizowana_38

Brățară cu gravură

.

Originalitate, design minimalist și magia emoțiilor reale – o brățară gravată o combină pe toate! Tu alegi textul personal, tipul de lemn și culoarea sforii vor face că brățara ta va fi ceva mai mult decât un simplu accesoriu. Vei alege o brățară cu nume, dată, grupă sanguină? Sau poate cu textul propriu?

Bijuterii cu gravură pe cutie

.

Brățările gravate sunt o idee frumoasă pentru un cadou. Dar dacă dorești să oferi cuiva o mare bucurie și ai nevoie de mai mult spațiu pentru cuvintele tale, alege bijuterii într-o cutie gravată! Vom așeza textul tău pe un capac din lemn – vezi cât de frumos poate arăta!

3

Brățări de Fericire

2

Brățări Zodiac

4

Coliere din lemn

1

Brățări 4 Elemente

5

Chokere din piele

Brățară cu gravură – mai mult decât bijuterii!

Unele brățări ne fac să zâmbim inconștient când ne uităm la încheietura mâinii. Acest lucru are o brățară cu un nume sau o dată importantă – pus și simplu: o brățară gravată. Pentru fiecare dintre noi, un text diferit va avea un sens unic. Uneori va fi numele persoanei dragi (fată, iubit, soție sau soț), alteori numele copilului. Unii, de asemenea, doresc să poarte o brățară cu numele unui animal de companie iubit. Toată lumea va găsi ceva pentru sine!

Am pregătit brățări gravate, a căror formă finală este decisă de client. Datorită acestui fapt, fiecare brățară cu gravură de la Plantwear este unică! Poți alege tipul de lemn (de culoare deschisă sau închisă), precum și culoarea și grosimea sforii. Datorită acestui lucru, vei găsi cu siguranță ceva pentru tine!

Brățări gravate, adică o idee pentru un cadou perfect

Căuți un cadou original pentru cineva drag? Vrei să-l surprinzi cu produsul în sine, dar în același timp vrei să arate că este un cadou ales special pentru el? O brățară gravată va răspunde așteptărilor tale! Nu este nimic mai frumos decât un cadou sub forma unei brățări cu nume sau cu dată importantă. Este un adevărat cadou din inimă care aduce o mulțime de emoții!

Brățările gravate surprind și devin un suvenir sentimental pentru ani de zile. De aceea sunt foarte populare ca brățări pentru cupluri sau pentru părinți. Numele copilului la încheietură mâinii face că chiar și o zi grea la muncă devine imediat mai însorită. Și cei îndrăgostiți? De asemenea, se vor bucura de brățara gravată. Numele iubitului? Sau poate data începerii relației? Alegerea este foarte mare!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!