Brățări Magnetice

Formă minimalistă, simplă și încheietoare originală cu magneți invizibili – vei fi surprins de brățările magnetice din lemn Plantwear. Alege 1 din 5 tipuri de lemn și bucură-te de o brățară unică care se adaptează la încheietura mâinii.

Brățări magnetice – simplitate și originalitate

Soluțiile inovatoare uneori folosesc mecanisme simple, oferind în același timp un efect deosebit. Așa a început aventura noastră cu utilizarea magneților în bijuterii. De câteva luni ne-am gândit cum să combinăm un design minimalist cu o inchizatoare originală, în mod gratuit de dificultăți. O clipă mai târziu, am venit cu o idee genială: brățări magnetice, datorită cărora vom rezolva și problema selectării mărimii.

Apoi proiectul s-a dezvoltat rapid: este bazat pe simplitate, pentru că este una dintre liniile directoare de care ne respectăm mereu. Așa s-a creat ceva ca o bandă de lemn, care poate fi înfășurată ușor și rapid în jurul încheieturii. În interiorul său am așezat un magnet invizibil din exterior și voilă: brățara magnetică este gată! Suntem cu adevărat mândri că ceva atât de simplu poate fi atât de extraordinar. Toate brățările magnetice Plantwear ies în evidență, dar în același timp: merg cu orice stil.

Cu ce ne surprinde o brățară magnetică din lemn?

La prima vedere, brățările magnetice arată destul de simple. Sunt minimaliste, foarte subtile și decorate doar cu logoul delicat Plantwear. Există însă o surpriză care le permite să se potrivească pe fiecare încheietura mâinii. Desigur, aceștia sunt magneți ascunși în interior care te permit să pui o brățară magnetică atât pe o încheietură lată de 15 cm cât și pe o de 24 cm.

Brățările magnetice din lemn te vor încânta cu ceea ce nu se vede la prima vedere, dar nu poți trece indiferent prin designul lor. Cu toate acestea, cu forma minimalistă, nu am abandonat materiale de cea mai înaltă calitate. Prin urmare, fiecare brățară este realizată din lemn natural (pentru a alege: stejar, arțar, arțar negru, palisandru sau nuc). De asemenea, le-am protejat împotriva umidității cu un lac specializat, datorită căruia vor fi rezistente la condiții meteorologice, impacturi accidentale sau transpirație. Desigur, este încă lemn natural, așa că nu poți expune brățările magnetice la contactul prelungit cu apă. Vezi toate modelele și găsește-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!