Brățări țesute cu animale din lemn care plantează copaci!

1 brățară țesuta = 1 copac plantat

Brățările împletite manual Plantwear cu un pandantiv din lemn te așteaptă deja. Poți alege dintre mai multe modele și culori de sfoară. Creează brățara perfectă!

Dar brățările noastre din lemn nu sunt doar accesorile plăcute și frumoase. Fiecare poza cu brățara noastră postata pe Instagram și marcată cu hashtag-urile #plantwear și #plantweartrees este un copac plantat! Hai să plantăm împreună o pădure grozavă!

Lup Intarsie

Bestseller-ul nostru într-o nouă versiune – vezi brățara cu un lup, realizată prin metoda intarsiei.

Labă

Lup

Ești ca un lup în pădure? Familia de lupi Plantwear te așteaptă deja! Găsește un lup și alătură-ne! Bratara Lup este un diferentiator. Pentru viteji. Liberi. Pentru cei care merg pe propriile lor căi.

Simbolul stilului de viață? Caracter? Legături cu natura? Ce va inseamnă pentru tine o brățară cu un lup din lemn? Comanda. Încearcă. Decide.

Brățările împletite manual Plantwear cu un pandantiv din lemn te așteaptă deja. Poți alege dintre mai multe modele și culori de sfoară. Creează-te brățara perfectă!

Dar brățările noastre din lemn nu sunt doar accesorile plăcute și frumoase. Fiecare poza cu brățara noastră postata pe Instagram și marcată cu hashtag-urile #plantwear și #plantweartrees este un copac plantat! Hai să plantăm împreună o pădure grozavă!

Brățări țesute dintr-o sfoară cerată cu un pandantiv din lemn

Ceasurile din lemn Plantwear au deja un grup mare de fani. Deaceea a venit momentul ca am decis să creeam și brățările originale din lemn și sfoară cerată! Elementul lor cel mai important este un medalion din lemn care poate să aibă mai multe forme diferite.

Datorită acestui lucru, putem spune cu încredere că brățările noastre din lemn pentru femei vor apela la orice femeie care apreciază designul modern și producția poloneză, manuală. Avem grijă de fiecare detaliu, de aceea brățările noastre din sfoară cerată sunt la fel încântătoare pentru manoperă atentă.

Brățări pentru bărbați – pentru ca un bărbat la moda poartă nu numai un ceas!

Bijuteriile pentru bărbați nu sunt doar ceasuri. Din ce în ce mai mulți bărbați la modă ajung și la brățările pentru bărbați, care sunt un accesoriu elegant și de bun gust. De asemenea, am pregătit ceva pentru ei la Plantwear!

Brățările noastre din lemn pentru bărbați sunt o combinație de design la modă și manopera de înaltă calitate. De aceea, brățările țesute cu un pandantiv din lemn de la Plantwear arată foarte bine în special lângă unui ceas. Culorile închise la modă a sforii cerate și o paletă bogată de modele de pandantive înseamnă că atât un fan al formelor moderne, cât și un fan al minimalismului tradițional va găsi o brățara perfectă.

Brățări din lemn pentru prieteni, o brățară cu semnul infinitului, o brățară cu numele…

Brățările țesute au mai mult decât 30 de modele – fiecare diferită, fiecare creată având în vedere nevoi și gusturi diferite. Ce medalion te va convinge cel mai mult?

Avem ceva pentru iubitorii de natură (brățară cu Munți sau cu Roza Vânturilor), pentru cei care iubesc animalele (brățară cu un Lup, cu Pandă adormită, brățară cu Pisică), pentru iubitorii de minimalism (brățară cu inimă, cu cameră, cu ancoră) și pentru fanii simbolismului (brățară cu Semnul Tibetan al Fericirii, cu Semnul Infinitului sau cu Puzzle).

Brățară cu numele? Avem și ea. Pune numele celei mai dragi persoane sau adăugă numele tău și dă-o cuiva.

Și brățări pentru prietene? Brățări din lemn pentru cupluri? De asemenea, le poți găsi la noi. Recomandăm în special brățara cu semnul infinitului, brățară cu numele tău sau un clasic – brățară cu inimă.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!