Brățări din lemn Zodiac

Colecția Zodiac de la Plantwear sunt brățării cu margele din lemn natural de nuc. Toate atașate pe un fir elastic, disponibile în 2 dimensiuni și ambalate într-o cutie de lemn.

Alege Semnul Zodiacului

Capricorn

Ca un Capricorn, te concentrezi pe detalii! Deci și noi avem pentru tine ceva special – o brățară unică, cu semnul tău zodiacal și piatră naturală pe care o alegi tu!

Vărsător

Varsatorule independent! O brățară din lemn cu semnul tău zodiacal te așteaptă deja! Vezi o brățară cu margele dedicată doar ție!

Pești

Brățară cu semnul zodiacal Pești? O avem! O brățară unică cu margele cu constelația de stele atribuită semnului tău zodiacal te așteaptă!

Berbec

Pentru toți Berbecii zodiacali – o brățară cu margele! Cu ce la pandantiv? O schemă simplificată a constelației stelare și a celei mai strălucitoare stele marcate cu piatră naturală. Cunoaște-o mai bine!

Taur

Brățara cu semnul zodiacal Taur te așteaptă deja! Cunoaște-ți constelația ta stelară și steaua ei cea mai strălucitoare.

Gemeni

Inteligență, istețime, vorbărețe – ești tu! Ne-am pregătit pentru tine o brățară cu semnul tau zodiacal sub forma constelației sale stelare. Vezi cât de original!

Rac

Brățară cu semnul zodiacal Rac – pentru Raci zodiacali – sensibili și sentimentali! Află mai mult despre constelația ta și alege piatră cu care vom marca cea mai strălucitoare stea ei.

Leu

Ești un Leu Zodiacal și căuți o brățară? Avem pentru tine cea mai frumoasă brățara cu semnul tău zodiacal și … cu piatră naturală! Verifică-o!

Fecioară

Ordinea este numele tău de mijloc? Cu siguranță ești o Fecioară Zodiacală! Verifică brățară cu margele din lemn de nuc, pe care le-am pregătit pentru semnul tău zodiacal.

Balanță

Pretuiești echilibru și eviți conflictele? Desigur semnul tău zodiacal este în Balanță! Avem o brățară care se potrivește ideal cu tine. Verifică-o!

Scorpion

Implicat în activități ca … un Scorpion! Dacă ești în căutarea unei brățări cu semnul tău zodiacal, avem ceva special pentru tine. O brățară cu margele din lemn cu schema constelației tale deja așteaptă!

Săgetător

Ca un Săgetător, ești mereu în căutarea pentru noutăț!  De aceea, noi avem pentru tine o brățară cu semnul tău zodiacal. Fă cunoștință cu constelația stelară și steaua ei cea mai strălucitoare!

Brățările noastre cu margele din lemn au un pandantiv cu o schemă simplificată a constelației de stele atribuită fiecărui dintre semnele zodiacale. Am marcat cea mai strălucitoare stea cu piatră naturală. Alege pe care dorești să ai în brățară ta: turcoaz, onix, lapis lazuli sau malachit.

Brățări cu margele din lemn pentru fiecare semn al zodiacului!

Răspundem la solicitările clienților noștri! Brățări cu semnul zodiacal sunt deja în oferta noastră! 12 pandantive din lemn proiectate precis cu constelații de stele atribuite fiecăruia dintre semnele zodiacale. Și, în plus: piatră naturală în locul celei mai strălucitoare stele!

Fiecare brățară cu semn zodiacal este făcută din margele din lemn conectate cu un fir elastic negru. O oferăm în două dimensiuni: S (aprox. 17 cm) și M (aprox. 20 cm). Datorită acestui lucru, brățările se vor potrivi bine atât la încheieturile mai înguste, cât și la cele mai late.

Brățări cu semn zodiacal și piatră naturală

Ce distinge noastre brățării cu semnul zodiacal? În primul rând: design original. Și în al doilea rând: material (lemn natural de nuc), producția artizanală și o piatră naturală în locul celei mai strălucite stele! Putem pune turcoaz, onix, lapis lazuli sau malachit – decizia este a ta!

[instagram-feed hashtag=”#plantweartrees”]

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!