Plantwear: ceasuri din lemn din Polonia

Ceasuri din lemn – Seria Blend

Ceasuri din lemn – Seria Pure

NOUTĂTEA ca niciodată înainte: Seria Pure! Primele ceasuri din lemn în care poți alege tipul de lemn din care vom face carcasa pentru ceasul tău. În plus, cureaua este cusută dintr-o Washpapa care este numită: piele vegană. Același material va fi pus și pe cadranul ceasului. 6 opțiuni de culoare și 4 tipuri de lemn din care poți să alegi – creează ceasul tău ideal!

Ceasuri din lemn – Seria Fusion

Inspirate de lumină și umbră. Subtil și puternic. Strălucire și întuneric. Zori și amurg… Ceasuri Fusion. Primele ceasuri Plantwear care îmbină căldura și eleganța lemnului cu răcoarea aspră a metalului. Sub sticlă de safir. Pe o curea din piele naturală. Într-o cuție elegantă din lemn. O nouă dimensiune a frumuseții!

Ceasuri din lemn – Seria Raw – Curea din piele

Originalitate în cel mai bun stil! Fă cunoștință cu duo de materiale naturale – lemn și piatră – care te va ajuta să ieși în evidență în mulțime. Întregul este completat de o curea din piele naturală, deci modelul tău din seria Raw impresionează nu numai prin unicitatea sa, ci și prin durabilitatea sa. Deci, ce model ți se potrivește?

Ceasuri din lemn – Seria Raw – Curea din nailon

Ne-am gândit la un ceas din lemn care ar putea fi numit sportiv. Ne-am gândit, ne-am gândit și … am proiectat Seria Raw. Carcasa din lemn și cadran de piatră – sună interesant? Lemnul natural și piatra naturală creează un duo original, dar care se potrivește perfect. Deci, dacă îți plac combinațiile cu adevărat neobișnuite și dorești ca ceasul tău să atragă atenția în orice situație: alege Raw-ul tău!

Ceasuri din lemn – Seria Slim

Simplitate în cea mai subtilă ediție: Seria Lark Slim. Ceasuri din lemn pentru femei, cu un design aproape eteric, într-un stil minimalist. Puterea delicatesei completată de culorile pastelate ale curelelor de piele. Pur și simplu: ceasuri din lemn pentru fanii austerității scandinave (pe care îi înțelegem și îi sprijinim).

Ceasuri din lemn – Seria Royal

Dar dacă te îmbraci așa … în stilul regal? Fă cunoștință cu Seria Royal – clasică, dar originală. Simplă, dar modernă. Subtilă, dar elegantă. Am echipat fiecare dintre cele 5 modele din această serie cu un afișaj de dată. Pentru confortul tău. Noi credem că soluțiile simple au putere, această este motiv pentru care ne-am concentrat pe carcasa obișnuită, rotundă și cu un design minimalist. Rezultatul? Tu evaluează!

Ceasuri din lemn – Seria Heritage

Designul simplu, universal, lemnul natural și combinațiile de culori captivante – aceasta este chintesența seriei Heritage. Ne plac motivele retro, atât de formă, cât și de culori. Iubim trecutul, combinându-l cu modernitatea.

Ceasuri din lemn – Seria Fox

Cadran din lemn, carcasă din lemn și brățară… tot din lemn! Aceasta este cela mai atractivă și unică caracterictică a fiecărui model din Seria Fox. Și în afară de asta? Cronometru, dată și mecanismul de tip cronograf. O propunere perfectă pentru fiecare fan al eleganței într-o versiune puțin mai modernă.

Ceasuri din lemn – Seria Select

Seria Select, adică 2 modele unice create cu atenție la fiecare detaliu. Ceasuri din lemn Plantwear cele mai avansate din punct de vedere tehnic, cele mai mari dimensional și cu cea mai mare cantitate de detalii. Remarcabile. Moderne. Elegante. Disponibile în 2 scene de culoare: alege cel care reflectă personalitatea ta.

Ceasuri din lemn – Seria Flake

Natura creează cele mai frumoase proiecte! De aceea, Seria Flake oferă 2 modele cu cadrane extraordinare din lemn cu pete naturale. Roz sau gri – gri sau roz? Oricare ai alege, vei atrage cu siguranță atenția în parc, tramvai și chiar: coadă în covrigărie.

Ceasuri din lemn – Seria Urban

Seria Urban, colecția excepțională de ceasuri inspirate de oraș. Combinația de originalitate, materiale naturale și stil retro. Dacă îți place stilul urban și îți plac formele clasice puțin reîmprospătate, dar totuși modeste, vei găsi cu siguranță modelul tău preferat aici.

Ceasuri din lemn – Seria Glamour

Întregul ceas produs din lemn – poate fi delicat și subtil? Desigur! O dovedim cu Seria Glamour. Un model admirat de femei pentru designul său discret, dar elegant. Pentru cei care caută un ceas care iese în evidență, dar care nu copleșește. Subtil în unicitatea sa. Intrigant din cauza lemnului natural: arțar, stejar, masaranduba și wenge. Ce ai alege?

Ceasuri din lemn – în primul rând, originalitate!

Desigur știi că ceasuri din lemn Plantwear este o ofertă extraordinară de produse care se potrivesc perfect diferitelor stiluri, atât informalelor, cât și oficialelor. Ceasurile noastre sunt, fără îndoială, o nouă tendință de modă și garanție de cea mai bună calitate. În plus, sunt produsele care se disting de pe piață, nu numai prin fapt că sunt funcționale, dar de asemenea, (cu adevărat) atrag atenția în mod efectiv. De aceea daca cauți ceasul extraordinar, alegi Plantwear! Oferim ceasuri din lemn elegante pentru femei și pentru bărbați. Proiectăm ceasuri atât pentru pasionații clasici, cât și pentru cei care caută design modern. Folosim lemn natural de diferite culori si desene inelelor anuale ale arborilor. Vei găsi la noi modelele făcute din arțar de culoare deschisă, din stejar sau nuc de culoare suduită, din padouk roșu sau din abanos sau lemnul wenge cu culoarea închisă și opacă, aproape neagră. Uită-te în jur!

Creăm solide ceasuri și ochelari din lemn. De mână, în Polonia. Cu gândul la cei care vor să se exprime. Cei care vor să sublinieze personalitatea lor. Care vor să accentueze caracterul. De aceea toate ceasurile noaste sunt unisex.

Suntem siguri de calitatea produselor noștri, deci te oferim 24 luni de garanție și 100 de zile pentru retur. Intră în lumea extraordinară ale ceasurilor cu suflet și găsește-ți modelul, care ti se potrivește perfect. Pentru că ceasurile poloneze au putere!

 Plantwear: ceasuri din lemn făcute do mână

De ce noi? În primul rând: ceasul din lemn Plantwear este o garanție de a ieși în evidență de mulțime/ de a fi remarcat. În plus, este un accesoriu interesant pentru fiecare ținuta. În final: este mare bucurie pentru admiratori meșteșugurilor și ecologiei. Fără îndoială, ceasurile noastre din lemn sunt făcute cu grija deosebită la fiecare detaliu. Datorită acestui fapt, ceasurile Plantwear sunt purtate cu mândrie de clienți nu numai în țara noastră, dar și în alte țări europene, în Asia și în SUA.

Ce distinge ceasurile din lemn Plantwear?

Cu siguranță ceasurile făcute di mână sunt unice, pentru că nu există două bucății de lemn identice. Această înseamnă că fiecare ceasul Plantwear este irepetabil.  Lemnul pe care îl folosim este doar de cea mai bună calitate, ceea ce îl face un produs pentru un timp lung. Într-adevăr, ceasurile din lemn sunt o concepție de care suntem foarte mândri. În concluzie: ne bucurăm că au primit o astfel de recunoaștere în rândul clienților noștri.

Ceasurile din lemn poloneze care merită fi remarcate

Spre deosebire de alte ceasuri din lemn disponibile pe piață, toate produsele noastre sunt făcute în Polonia, de meșteri polonezi. Pe lângă asta, fiecare ceasul din lemn are înăuntru mecanismul renumitului brand japonez Citizen. Merită remarcat că ne străduim să te asigurăm că fiecare dintre ei vă ajunge la tine fără nici un fel de defecte.

În plus, te oferim 2 ani de garanție și 100 de zile pentru ramburs. Ai mai multe întrebări? Așteptăm cu nerăbdare mesajul tău.

Ceasurile poloneze – calitatea și fiabilitatea

Ne concentrăm pe calitate! De aceea, cream ceasurile poloneze, care surprind cu fiabilitatea chiar și a clienților străini. Meșterii noștri depun toate eforturile pentru ca fiecare produs – de la început până la sfârșit – să îndeplinească cele mai înalte standarde. În fiecare etapă de producție, ne asigurăm că produsul final va fi încântător nu numai cu designul, ci și cu calitatea. Toate acestea pentru a face ceasurile poloneze trademark-ul nostru recunoscut in întreaga lume! Pentru că avem cu ce să ne lăudăm!

Eticheta „made in Poland” este o onoare, dar și o responsabilitate. Știm că prin crearea unui ceas polonez suntem autorii unei piese din moștenirea noastră națională. De aceea, dorim ca brandul Plantwear să fie simbolul a calității și fiabilității poloneze în jurul lumii. Prin urmare, toate ceasuri din lemn Plantwear – de asemenea, în străinătate – sunt o dovadă a gradului înalt de competențe ale meșterilor polonezi!

Ceasuri de mână din lemn – moderne și elegante

Se pare că ceasul elegant trebuie să fie scump. Noi negăm asta în fiecare zi, împreună cu produsele noastre. Pentru a clarifica: ideea de a face ceas de mână din lemn a fost luată de peste ocean. Acolo, cu toate acestea, pentru proiecte similare trebuia să plătească un multiplu de preț nostru. De aceea, am decis să creăm un proiect similar în Polonia – dar cu materiale mai bune și la un preț mult mai accesibil. În acest fel, am dovedit că ceasurile de mână din lemn nu trebuie să coste o avere.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că ceasurile poloneze Plantwear aduc bucurie atât a clienților din țară cât și a celor din străinătate. De aceea, avem o gamă largă de modele realizate din diferite tipuri de lemn. În ciuda epocii a telefoanelor mobile, noi credem că ceasurile de mână încă mai au un viitor! Este un gadget care nu numai că adaugă farmec oricărui stil do modă, dar ne poate ajuta atunci când vrem să verificăm ora cât mai curând posibil. Cumpără-ți ceva practic și la modă – ceasurile de mână din lemn natural te așteaptă!

Ceasuri din lemn extraordinare – cu siguranță hitul sezonului!

Este probabil că unicitatea ceasurilor noastre este în primul rând producția artizanală a și irepetabilitatea desenului inelelor copacului. Datorită acestui fapt, nu vom crea niciodată două ceasuri identice. Ceasuri de mână din lemn nu sunt doar eleganță – este demn de remarcat faptul că lemnul pentru producerea lor provine din zone în care accentul este pus pe sustenabilitatea ecologică. În plus, Plantwear ia parte la plantarea copacilor, ajutând-o pe Mama Natură.

Ceasuri la modă pentru femei și bărbați

Ceasul de mână Plantwear este un accesoriu elegant și la modă, care se potrivește atât bărbaților, cât și femeilor. De aceea, recomandăm produsele noastre tuturor celor care apreciază natura și îi plac tendințele interesante. Fără îndoială, te putem surprinde cu altceva: toate ceasurile de mână Plantwear au opțiunea de gravare/ au posibilitatea de a avea gravura. Această opțiune este folosită nu numai de persoanele care cumpără ceasurile noastre ca un cadou, ci și de toți cei care doresc să aibă un suvenir frumos.

Ceasurile Plantwear: mai presus de toate, de înaltă calitate

Fiecare ceasul din lemn Plantwear este pur și simplu un produs de înaltă calitate, pe care o poți vedea de îndată ce îl iei în mână. În plus, este munca grea a meșterilor noștri: controale de calitate regulate și testare continuă. Este demn de remarcat faptul că cu mare atenție abordăm și achiziționarea de lemn în sine, care  trece printr-o selecție ascuțită. Acesta este motivul pentru care te putem oferi o gamă de produse atât de largă!

Ceasuri din lemn – selecție largă

Merită remarcat că foarte admirate în magazinul nostru sunt ceasuri din abanos.  Cu toate acestea, foarte des alese sunt ceasuri făcute din stejar, copacul nostru natal, pe care mulți oameni o asociază cu stabilitatea și casa. Culoarea lemnului stejarului este, de asemenea, importantă – fiindcă este destul de clasică. Din această cauză, ceasurile făcute din acestea sunt adesea în stilul vintage. Alte specii pe care le folosim: arțar, palisandru și wenge.

Calitatea confirmată de cifre

Manopera de calitate înaltă ne-a garantat că ne putem lăuda că doar 4% din returnări sunt cauzate de defecte de fabricație. Pentru a oferi clienților noștri cel mai bun confort la cumpărături, am mers un pas mai departe – nu numai că oferim 2 ani de garanție pentru ceasurile noastre, dar oferim clienților opțiunea de 100 de zile pentru a returna mărfurile cumpărate.

Culorile de modă ceasurilor noastre din lemn

Merită menționat este faptul că ceasurile noastre sunt universale. De aceea le aleg atât tinerii cât și cei mai în vârstă. Datorită faptului că clienții noștri au solicitat adesea o selecție mai mare de culori, am decis să răspundem solicitărilor lor! Drept urmare, am creat noi modele colorate. Ceasurile portocaliu și albastru sunt cel mai adesea alese de tineri. Ceasul roz este cel mai des ales de femei, în timp ce ceasurile argintiu și gri sunt alese de clienți indiferent de vârstă și sex. Ceasul albastru pentru prietenul tău, ceasul roșu pentru sora ta sau ceasul clasic pentru părinții? Indiferent de ceea ce alegi, suntem siguri că vor fi încântați.

Ceasurile elegante pentru bărbați

Ceasurile din lemn sunt o soluție excelentă pentru fiecare om – carcasa largă (43 mm de lățime), mecanismul Japonez Citizen cu quartz care nu dezamăgește și brățară durabilă – acestea sunt cele mai mari avantaje ale ceasurilor Plantwear! Ceasurile de lux pentru bărbați nu trebuie să fie scumpe – originalitatea nu este numai brand, ci despre stilul, unicitate și materiale naturale. Prin urmare, toate aceste condiții îndeplinesc produsele noastre.

Idee pentru cadou pentru el: ceasul din lemn

Ceasul pentru bărbați ar trebui să fie elegant, al nostru este, de asemenea, ambalat într-o cutie din lemn de bun-gust. Designul original și modern și eticheta Made in Poland sunt ceva ce atrage mulți clienți la noi. Cu siguranță vei fi proprietarul unui accesoriu unic  – nu multe persoane din jurul nostru se pot lăuda cu un ceas format din abanos, stejar sau arțar sau chiar un cadran din piatră naturală. Plantwear este recomandat bărbaților de toate vârstele! De remarcat este faptul că produsele noastre se potrivesc atât stilului de zi cu zi, precum și unui mai formal. Cu siguranță se vor dovedi a fi un complement original la diverse stiluri.

Ceasuri la modă pentru femei

În oferta noastră avem nu numai ceasuri pentru bărbați, dar și multe propuneri pentru femei. Vrem să oferim doamnelor proiecte special concepute pentru ele proiecte și o serie de ceasuri unisex. Ceasuri din lemn pentru femei este în primul rând seria  Glamour – se remarcă printr-un design mai delicat, incluzând o brățară originală din lemn în stilul unui lanț mic. Sunt foarte elegante! Ceasurile pentru femei, însă, nu sunt doar aceste modele mai delicate – nu trebuie să te limitezi la ele. Clienții noștri cumpără ceasuri din fiecare serie – aceasta este vizibil foarte bine pe Instagram-ul nostru, unde plasăm fotografii trimise de clienții noștri.

Ce ceasuri din lemn pentru femei?

Liniile Lark, Flake și Fusion sunt seriile favorite ale clientelor noastre. Ceasul din lemn pentru femei este o idee de cadou superbă. Datorită ambalajului din lemn elegant și posibilității de personalizare cu gravură, poți surprinde prietena, soția, mama sau sora ta. Pe spatele carcasei putem grava până la 70 de caractere de textul tău – fie că este un citat, o dedicație sau o dorință depinde doar de tine! În concluzie: ceasuri la modă pentru femei? Alege Plantwear!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!