Coliere din lemn Plantwear

Coliere din lemn care se potrivesc tuturor

Bijuterii pe gât tocmai au căpătat o nouă dimensiune:  întâlnește coliere din lemn Plantwear! În primul rând: create pentru cei care iubesc originalitatea. În al doilea rând, concepute să impresioneze la prima vedere. În cele din urmă: împachetate cum ar fi cadouri. Pur și simplu: bine gândite în fiecare detaliu.

În primul rând, design – coliere din lemn Plantwear

Coliere din lemn Plantwear sunt acum 2 linii de produse: Orizonturi Imaginației atârnate pe un lanț de argint sau Chokere din piele cu simboluri ale celor 4 Elemente.

Primele sunt alegerea perfectă pentru minimaliști care apreciază bijuteriile delicate, dar intrigante. Chokerele sunt totuși o propunere pentru femeile curajoase care doresc să iasă în evidență. În plus, se potrivesc perfect cu ceasurile noastre din seria Fusion! Deci ce colier din lemn este ideal pentru tine?

Desigur originale – iese în evidență din mulțime!

Să presupunem că îți place să atragi atenția. De aceea, căuți bijuterii pentru gât care te vor ajuta să ieși în evidență. Deci nu puteai găsi un loc mai bun! Bijuteriile din lemn Plantwear sunt, fără îndoială, alegerea femeilor care iubesc originalitatea! Un Choker elegant? Un Orizont al Imaginației delicat? Decide și îmbracă-te în mod excepțional! Pentru a rezuma: alege produse de înaltă calitate și producție manuală.

Ce coliere de lemn poți găsi în oferta noastră?

Pentru cei care apreciază subtilitate: coliere confecționate dintr-o bucată de lemn ruptă de mână și rășină transparentă, cu piatra naturală – turcoaz, pe un lanț de argint (925). Într-o cutie minunată de lemn. Și tu, ce vezi la Orizontul tău?

Natura, încă o dată, vrea să te impresioneze cu frumusețea ei! Descoperă colecția de coliere „Insecte” și vede cât de mare farmec se află în insectele mici. Avem coliere inspirate de fluturi, coleoptere, hemiptere … Dacă doar le dai o șansă, vei fi plăcut surprins! Verifica-le!

Dacă vrei să-ți evidențiezi individualitatea ta – alege un colier unic care va surprinde pe toată lumea: un choker din piele cu un pandantiv din lemn. Alege Elementul care se potrivește personalității tale – foc, apă, aer sau poate pământ? Decide despre culoarea curelelor din piele (roz, bej sau negru) și bucura-te de bijuteria originală!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!