Felicitări din lemn – un cadou plin de emoții!

La Plantwear, credem că dragostea trebuie împărtășită! Acesta este motivul pentru care cardul nostru de Valentine este nu numai un purtător de urări personalizate, ci și un cadou original – 2 brățări cu un pandantiv din lemn în formă de puzzle, lupi sau roți cu inițialele voastre.

Dragostea perfectă trebuie subliniată! Asa ca ne-am asigurat ca fiecare card al nostru de Valentine face fericit nu numai destinatarul, ci și: cel ce dă!!

Felicitări din lemn pentru o Nuntă / Aniversare

Cardurile de nuntă obișnuite din hârtie nu sunt suficiente pentru tine? Avem ceva special. O carte de nuntă unică, originală din lemn, pe care poși așeza orice dorințe personalizate pentru noii soți și numele lor. Datorită acestui fapt, vei crea un cadou de nuntă unic din inimă.

Cardul nostru de nuntă din lemn va funcționa, de asemenea, ca cadou aniversar. Poți modifica nu numai conținutul mesajului sau al liniilor de adresă, ci și data.

Cadou pentru Ziua Mamei – Felicitări cu brățară

Te-a învățat cum să iubești necondiționat. A fost cu tine din prima secundă și este întotdeauna de partea ta. Mama – o femeie pe care nimeni nu o poate înlocui vreodată. Vrei să îi oferi un cadou original pentru Ziua Mamei? Alege o carte din lemn cu conținut personalizat, la care am atașat o brățară subtilă.

Dorințele adevărate vin direct din inimă. De aceea, te oferim posibilitatea de a pune propriul tău text pe cardul nostru. Spune-i mamei cât de mult o iubești. Scrie un citat sau orice cuvinte care sunt importante pentru tine.

Felicitări pentru Ziua Îndrăgostiților cu brățări din lemn

Cardurile din lemn de Valentine sunt o idee unică pentru a face persoana iubită fericită. Așezi orice gravură pe card și alege forma brățărilor care vi se potrivesc cel mai bine – efectul wow este garantat – cardul de Valentine din lemn de la Plantwear.

Felicitări din lemn de Valentine

Spune „Te iubesc“ într-un mod unic! Felicitării de Valentine, pline cu cuvinte care vin direct din inimă, sunt cea mai bună idee pentru a surprinde cealaltă jumătate. O formă care încântă și atinge – cardul de Valentine din lemn al Plantwear.

Felicitării din lemn pentru Ziua Internațională a Femeii

8 martie. Vezi un cadou pentru Ziua Femeii care te va surprinde. Pentru iubita, pentru mama, sora și colegele de muncă: un card din lemn pentru Ziua Femeii. Acesta este un cadou unic, cu o brățară frumoasă din lemn inclusă.

Plasează urări unice, personalizate pe un card din lemn și fă cadoul de Ziua Femeii care va fi amintit mult timp.

Felicitării din lemn pentru cupluri + 2 brățări cu inițiale

Cadou aniversar original? Sau poate o idee originală pentru felicirări de nuntă? Alege un cardul din lemn pentru cupluri, cu două brățări incluse. Poți pune inițialele și data pe fiecare brățară.

De asemenea, te așteaptă un loc pe cardul pentru scrie propriul tău text – introduce orice dorințe și creează un cadou plin de emoții reale.

Carduri din lemn Plantwear – un cadou plin de emoții!

Un mic cadou plin de cuvinte frumoase? Card din lemn cu urării tale! Un cadou original care va surprinde și va mulțumi pe toată lumea. Un cadou personalizat din inimă pentru iubitori de minimalism. Simplitate, frumusețe și eleganță. Cardurile din lemn Plantwear sunt o surpriză unică pentru fiecare ocazie!

Poți grava pe card toate dorințele, dedicația sau citate care sunt importante pentru dumneavoastră. Detaliile adresei de pe card nu trebuie să fie adresa poștală! Scrii adresa de livrare corectă la plasarea comenzii. Decide dacă dorești să trimiți cardul surpriză direct sau să îl dăi în persoană.

Felicitării din lemn Plantwear – surprind și te fac să zâmbești!

La Plantwear credem că micile gesturi au o importanță deosebită și pot oferi multă bucurie. De aceea, felicitării noastre din lemn pentru diverse ocazii sunt un cadou original care surprinde și atinge. Dedicații personale, cuvinte frumoase care vin direct din inimă, versuri magice importante doar pentru tine – vom grava orice vrei!

Cărduri gată din lemn sunt trimise direct destinatarului sau la tine – așa cum dorești. Decide dacă preferi să-l dăi cardul în persoană sau să faci o surpriză.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!