PLANTWEAR GARANȚIE – INFORMAȚII

FIECARE PRODUS DE LA PLANTWEAR ARE 24 DE LUNI DE GARANȚIE 

GARANȚIE – POLITICĂ

Produsele Plantwear sunt acoperite de o garanție de 24 de luni. Această garanția acoperă defectele de fabricație ale mărfii și defectele rezultate din erori în timpul prelucrării lemnului / asamblării / polizării mărfurilor. Decizia finală depinde de Plantwear. Plantwear acceptă cereri de garanție directe de la clientul numai dacă produsul a fost achiziționat direct de la Plantwear. Dacă ai achiziționat un produs Plantwear de la un alt vânzător, ar trebui să-l solicitezii acest lucru (dacă, din orice motiv, vânzătorul nu dorește să accepte reclamația ta – te rugăm să ne informezi).

Lentilele de ochelari, bateriile și curelele de ceasuri nu sunt acoperite de o garanție de 24 de luni. Dacă lentile corective au fost instalate în ochelari, acestea trebuie îndepărtate înainte de expedierea produsului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru lentilele corective trimise la noi împreună cu ochelarii.

Plantwear nu este responsabil pentru daunele mecanice rezultate din utilizarea necorespunzătoare a produselor.

Dacă produsul este reparat sau înlocuit cu unul nou în baza procedurii de garanție – noul produs este acoperit de o nouă perioadă de garanție de 24 de luni.

PROCEDURA DE GARANȚIE

Cum să faci o reclamație rapid și convenabil?

Te rugăm să ne contactezi pentru asistență.

 

Formularul de retur TREBUIE să fie inclus în pachetul de retur.

Atașează formularul de garanție completat la pachet – noi ne vom ocupa de restul!

Ai vreo intrebare? Îndoială? Sugestie? Contactează-ne!

Mai multe informații – contact@plantwear.ro

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!