RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE TALE

ÎNTREBĂRI DESPRE PRODUSE

Cine creează produsele pe care le vindeți?

Toate produsele Plantwear sunt produse în atelierul nostru propriu, în Polonia, în regionul Lublin. Materiale și componente vin la atelierul nostru și noi le schimbăm în ceasuri și ochelari originali.

Utilizarea lemnului este ecologică?

Lemnul pe care îl folosim provine din surse aprobate de FSC (Forest Stewardship Council). În cele mai multe cazuri, acesta este lemnul din copaci care au trebuit să fie tăiați pentru a menține echilibrul în ecosistemul lor forestier și pentru a face loc specimenelor mai tinere.

BRĂȚĂRI DIN LEMN ȚESUTE

Pot uda brățara?

Sigur! Brățările noastre sunt protejate cu ceară naturală, care păstrează pandantivul din lemn. Poate rezista cu ușurință la spălarea mâinilor, la o furtună de vară sau la spălarea vaselor. Cu toate acestea, trebuie să evitați contactul prelung al brățării cu apă, cum ar fi baie sau piscină.

Cum să am grijă de o brățară țesută?

Pandantivul poate fi șters cu o cârpă umedă, curată și apoi șters cu cârpă uscată. Din când în când, îl puteți freca cu o picătură de ulei de gătit natural sau ulei cosmetic.

Pentru cine sunt concepute brățările?

Produsul este destinat adulților și copiilor cu vârsta peste 13 ani. Nu recomandăm purtarea brățărilor de către copii mai mici de 13 ani datorită prezenței unor piese mici.

Brățara mi se va potrivi?

Brățările țesute sunt disponibile în două dimensiuni: 6 mm și 10 mm. Brățăra mai lata este de asemenea mai lunga si are un pandantiv puțin mai mare. De aceea, brățările cu grosimea de 6 mm sunt recomandate pentru femei și cele de 10 mm pentru bărbați. Fixarea brățării vă permite să reglați circumferința. Dacă doriți să reglați lungimea șirului în mod individual, vă rugăm să ne contactați.

Pot comanda o brățară gravată?

Da, dar numai în modelele dedicate.  Poți comanda un gravor de până la 10 caractere, inclusiv spații.

BRĂȚĂRI DIN LEMN ALE FERICIRII

Cum să leg o brățară?

Legăm brățara permanent, pe un nod dublu puternic. De aceea este aproape imposibil să-o scoți din mână, dar brățările sunt mici și discrete. Partea femeilor din echipajul Plantwear le poartă constant de câteva luni – arată ca fiind noi. 🙂

Pot uda brățara?

Sigur! Brățările noastre sunt acoperite cu ceară, care protejează lemnul de apă și împiedică umflarea lemnului. Sunt legate permanent și sunt rezistente la spălare frecventă pe mâini de zi cu zi, baie, vacanță la mare sărătă sau piscină.

Cui sunt destinate brățările?

Datorită prezenței pieselor mici, vă recomandăm purtarea brățărilor de către adulți și copii cu vârsta peste 13 ani. Dacă doriți să reglați individual lungimea șirului, vă rugăm să ne contactați.

Cum să am grijă de o brățară de fericire?

Din când în când, poți freca un pandantiv din lemn cu o picătură de ulei de gătit natural sau ulei cosmetic.

Pot comanda o cutie gravată?

Da! Facem orice gravură în partea de sus a cutiei. Trebuie doar să completați secțiunea „Personalizare” atunci când achiziționați brățara fericirii aleasă.

OCHELARI DIN LEMN

Ochelarii mei se pot uda?

Desigur că da! Toate modelele noastre sunt protejate cu ceară naturală care păstrează lemnul. Ploaie sau imersie accidentală în apă, nu-i nici un rău face. Amintește-te însă să nu le țini complet scufundate în apă pentru mai lungă perioadă de timp. Multele modele (în funcție de tipul de lemn) plutesc pe suprafața apei.

Cât de durabile sunt ochelarii din lemn?

Lemnul a fost folosit de mai mulți ani în mai multe scopuri, unde materialul cu durabilitate și rezistență adecvată (case din lemn, bărci, scule) era necesar. Ochelari din lemn sunt de fapt mult mai durabile decât colegii lor de plastic. Ele apar doar delicate și fragile. Nu testați rezistența lor în condiții extreme – acest lucru nu este acoperit de garanție 🙂

Cum să am grijă de ochelarii?

Pentru a curăța ochelari din lemn, poți folosi o cârpă umedă. Încercați să vă amintiți pentru a le șterge apoi cu o cârpă uscată. Pentru curățarea lentilelor poți folosi o cârpă din micro-fibre sau lichide dedicate pentru curățarea lentilelor de ochelari.

Care sunt parametrii lentilelor utilizate?

Toate lentilele din ochelarii Plantwear sunt confecționate din CR-39 (material realizat cu fibre de bumbac). Sunt cu aproximativ 50% mai ușoare decât sticlă și au o acoperire anti-zgârietură. Toate lentilele oferă 100% protecție împotriva radiațiilor UVA / UVB (filtru UV400) și au un film polarizant.

Este posibilă montarea lentilelor corective în ochelarii din lemn?

Desigur că da! Cu toate acestea, nu încercați să instalați / scoateți lentilele singuri. Un optician profesionist nu va avea nici cea mai mică problemă cu montajul lentilelor corective.

Pot schimba culoarea lentilelor?

Desigur că da! Dacă te-ai plictisit de culoarea lentilelor din ochelari, trebuie doar să ne trimiți ochelarii și vom schimba lentilele odată cu revizuirea ramelor (deteriorare mecanică, balamale). Costul înlocuirii lentilelor + transport. Contactează-ne contact@plantwear.ro

CEASURI DIN LEMN

Ceasurile Plantwear din lemn sunt resistente la apă?

Ceasurile noastre sunt rezistente la stropi – asta înseamnă că nu le poți cufunda în apă și ar trebui să eviți ploile abundente. Stropirile cauzate de spălarea mâinilor n-ar trebui să cauzeze probleme.

Este posibil să se adapteze lungimea brățării din lemn?

Fiecare ceas Plantwear care are o brățară din lemn obțini împreună cu un set pentru schimbarea lungimii sale. Instrumentele necesare sunt clește și un ciocan mic. Acest proces necesită mici abilități manuale. Dacă nu te simți capabil în acest lucru, duceți-l la ceasornicar și reglați lungimea la el fără probleme.

Pot înlocui brățara din lemn cu o curea din piele?

Dacă dorești să schimbi o brățară din lemn pentru o curea, te rugăm să ne contactezi și te vom prezenta oferta completă de curele accesibile.

Pot schimba bateriile la un ceas Plantwear?

Absolut. Tot ce trebuie să faci este să deșurubi capacul din partea de jos a ceasului. Este necesară o șurubelniță precisă și abilități manuale. Dacă nu ești sigur dacă poți face acest lucru, va fi mai bine să duci ceasul tău la ceasornicar pentru a schimba bateria.

Cum pot curăța ceasul meu din lemn Plantwear?

Îl poți curăța folosind-o cârpă umedă. Asigură-te că poi îl stergi bine cu o cârpă uscată, să nu rămână umed. Dacă dorești re-ceruire, te rugăm să ne contactezi.

La Plantwear schimbați bateriile/ curățați / reparați ceasuri din lemn?

Bineînțeles. Contactează-ne la kontakt@plantwear.pl pentru a afla mai multe detalii.

COLIERE DIN LEMN „ORIZONTURI ALE IMAGINAȚIEI”

Din ce este făcut lanțul din colierul „Orizonturi ale Imaginației”?

Coliere din lemn din colecția „Orizonturi ale Imaginației” sunt o combinație de pandantive din lemn natural cu rășină și un lanț de argint (925). Puteți alege unul din 3 tipuri de lanț de argint: tip șarpe, bile sau cubulețe.

Cum să am grijă de colier pe un lanț de argint?

Pentru ca lanțul tău să-și păstreze strălucirea și să-ți încânte cât mai mult timp, evită să-l expui la contactul cu detergenții (de exemplu în produsele de curățare utilizate în timpul curățării). Chimie pe care îi conțin în contact cu argintul provoacă oxidarea și înnegrirea acesteia. Dacă este posibil, scoate colierul de pe gât înainte de a face baie, de la aplicarea produselor cosmetice sau de exerciții fizice la sală, deoarece fiecare dintre acești factori pot afecta negativ bijuteriile din argint. Pune lanțul de argint pe pielea curată și uscată și păstra într-o cutie dedicată.

Pot schimba piatra naturală în colierul „Orizont al Omaginației”?

Colierele „Orizonturi ale Imaginației” sunt realizate doar cu piatră naturală – turcoaz. Alegerea unei alte pietre este posibilă doar în brățări cu semnul zodiacal.

Pot comanda un colier mai lung / mai scurt?

Lungimea lanțului de argint pentru colierele „Orizonturi ale imaginației” este de 45 cm. Nu este posibil să comandați un colier mai lung sau mai scurt.

CHOKERE DIN PIELE

Care este circumferința minimă și maximă a choker-ului?

Fiecare choker poate fi reglat în intervalul de aproximativ 30-35 cm. Lanțul din oțel inoxidabil plasat la încheietoare face acest lucru posibil.

Pot comanda un choker mai lung / mai scurt?

Nu este posibil să comandați un choker mai lung sau mai scurt. Le realizăm doar într-o singură dimensiune, care este reglabilă în intervalul de aproximativ 30-35 cm.

Cum să creezi un set cu un choker?

Chokere noștri creează setul perfect cu brățări din colecția „4 Elemente” și cu ceasuri din seria Fusion. Vei găsi o brățară perfect potrivită și ceasul ideal indiferent de culoarea chokerului pe care o alegeți.

Cum să am grijă de un pandantiv din lemn cu simbolul elementului?

Pandantivul este făcut din lemn natural și protejat cu ceară naturală. Cu toate acestea, nu îl place să fie expus la contact prelungit cu apa. Este suficient să ștergi din când în când pandantivul cu puțin ulei natural.

LIVRARE

Ce metode de livrare sunt disponibile?

Coletele sunt trimise prin curier DPD. În ziua expedierii, vei primi un SMS sau email cu numărul pachetului. În ziua livrării vei primi un alt mesaj care conține contact direct către curier. Livrarea durează de obicei 3-4 zile lucratoare din momentul expedierii din atelierul nostru în Radzyń Podlaski.

Care este timpul de procesare a comenzii?

Datorită naturii afacerii noastre – producția manuală a produselor din lemn – termenul de livrare poate fi de 7-10 zile lucrătoare. Când comanzi un produs cu personalizare, acest timp poate fi puțin mai lung. Timpul de livrare este prelungit și în timpul unui număr crescut de comenzi, adică în perioadă Crăciunului, Black Friday, promoții, reducerii etc.
Dacă ai cerințele speciale, te rugăm să ne contactezi pe contact@plantwear.ro

Livrarea durează de obicei 3-4 zile lucratoare din momentul expedierii din atelierul nostru în Radzyń Podlaski.

Trimiteți colete în străinătate?

Există o astfel de posibilitate 🙂

Semnătura mea este necesară la livrare?

Desigur. Este însă suficient ca cineva de acasă să semneze.

PLATĂ

Ce metode de plată acceptați?

Plantwear România acceptă plățile în următoarele moduri:

1. Paypal – plată cu soldul PayPal sau cu cardul de credit / debit.

2. PayU – transferuri rapide, plăți cu cardul, BLIK.

3. Plată la livrare.

Cumpărăturile online sunt sigure?

Toate gateway-urile de plată pe care le folosim furnizează conexiuni SSL criptate. Plantwear nu stochează și nu primește detaliile de plată.

COMENZI

Cum să plasez o comandă?

Pentru a plasa o comandă adăugă produsele care îți plac în Coș, apoi accesează pagina de comandă. Completează detaliile tale, alege metoda de livrare, selectează gateway-ul de plată, apoi vei fi redirecționat către o pagină securizată unde vei efectua o plată (nu se aplică dacă ai ales plată la livrare). Confirmarea comenzii va fi trimisă automat după primirea plății – în cazul gateway-urilor de plată durează câteva minute.

Trebuie să creez un cont pentru a face o comandă?

Pentru plasarea unei comenzi nu este necesară crearea unui cont, dar de multe ori trimitem oferte de reducere / promoții pentru clienții care au configurat un cont la noi.

Cum pot anula / modifica comanda?

Dacă dorești să anulezi / schimbi o comandă care nu a fost încă trimisă – contactează-ne imediat la adresa de email: contact@plantwear.ro

Care este timpul de procesare a comenzii?

Datorită naturii afacerii noastre – producția manuală a produselor din lemn – termenul de livrare poate fi de 7 până 10 zile lucrătoare. Când alegi un produs cu personalizare, acest timp poate fi puțin mai lung. Timpul de livrare este prelungit și în timpul unui număr crescut de comenzi, adică în perioadă Crăciunului, Black Friday, reducerii, promoții etc.
Dacă ai cerințele speciale, te rugăm să ne contactezi pe contact@plantwear.ro

Livrarea durează de obicei 3-4 zile lucratoare din momentul expedierii din atelierul nostru în Radzyń Podlaski.

GARANȚIE / RETURNĂRI

Produse Plantwear sunt acoperite de garanție?

Te invităm să citezi condițiile de garanție AICI

Trebuie să completez un formular pentru a face un return?

Pentru a returna comanda, te rugăm să completezi formularul de retur. Îl poți găsi AICI împreună cu alte informații cu privire la returnări.

Înainte de a returna produsele, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la: contact@plantwear.ro – nu colectăm pachete plătibile la livrare.

Cum pot returna un produs?

Produsele comandate pe www.plantwear.ro pot fi returnate neutilizate în termen de 100 de zile de la primirea produsului. Înainte de a le returna, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la: contact@plantwear.ro – nu colectăm colete plătibile la livrare.

Rambursarea pentru produsele cu gravură personalizată (de exemplu: ceas, ochelari, planificator) este redusă cu costul gravurii.
În cazul unui produs complet personalizat (de exemplu, o brățară „Nume”, o felicitare din lemn) Consumatorul NU are dreptul să returneze mărfurile.

AICI poți găsi mai multe informații despre retururi .

Ai o întrebare la care nu ai găsit răspunsul? Contactează-ne!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!