Ochelari de vedere metalice – Colecția Fusion

Ochelarii de vedere metalice Plantwear au devenit o realitate! Te prezentăm colecția Fusion, adică rame de ochelari din lemn metalice, în care poți instala cu ușurință lentile din rețetă. Alege!

Ochelari Profesor

Vă atacăm inimile cu ochelari de vedere din metal Profesor! Misiunea: „surpriza” trebuie să aibă succes. Designul clasic într-o versiune extrem de modernizată!

Ochelari Denver

Ochelari cu prescripție din metal inspirați din capitala Colorado? Este un nivel cu adevărat ridicat – la urma urmei, Denver, datorită locației sale, este numit the Mile High City. Vezi 3 opțiuni ale acestui model: Aur, Argint și Grafit.

Ochelari Tokio

Nebunie? Noi spunem … DA! Ochelarii de vedere Tokio vor captiva pe oricine apreciază conexiunile originale, designul elegant și calitatea înaltă. Pentru că moda este o combinație curajoasă de culori și materiale!

Pentru confortul tău – Ochelari din metal Plantwear

Putem surprinde ca nimeni! De aceea, ochelarii de vedere metalici tocmai au apărut în oferta noastră. La urma urmei, poți căuta rame de ochelari elegante și de design pentru montarea lentilelor corective. Nu mai trebuie să alegi între forma originală și manopera de înaltă calitate. Poți găsi deja ochelari cu prescripție din metal și lemn, din oferta Plantwear!

Ușori și foarte confortabili. Să te însoțească în fiecare zi! Așadar, dacă dorești ca ochelarii de vedere originali să fie nu numai designeri, ci și foarte confortabili, alege calitate Plantwear!

Nou în 2019: rame de ochelari din metal

Nu ne este frică de ceea ce nu știm. De aceea, ajungem la materiale care nu sunt evidente. Ochelarii noștri de vedere din lemn și metal au fost creați dintr-o combinație din care puteți spune un lucru: încântătoare! Combinăm în ei metalul galvanizat și lemnul natural. Subtili, atenți, moderni. Îți place când ramele sunt impresionante, deși nu copleșitoare? Vezi ramele de ochelari metalice Plantwear. Acestea te vor oferi atât un aspect original, cât și un confort de utilizare.

Instalăm lenitilele „zero” în ele, adică fără dioptrii. Astfel încât să le poți încerca fără nicio obligație! De asemenea, aceasta facilitează procesul de schimb sau de retur, iar opticianul tău nu va avea nici-o problemă cu instalarea lentilelor corective în ele – am avut grijă de acest lucru în timpul proiectării!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!