Ochelari de vedere din lemn – Colecția Premium

Așteptăți de mult timp – deja disponibili: ochelari din lemn Premium! Făcuți din furnir și fibră de carbon, foarte lejeri și confortabili, dar solizi și durabilo. Alege calitatea Plantwear!

Ochelari Helsinki

Ai nevoie de calitate și design original? Vezi ochelarii de vedere Helsinki. Colecția Premium! Proiectăți cu atenție la detalii, păstrăți într-o formă clasică, confecționăți din materiale moderne: furnir și fibră de carbon. Concepuți cu nevoile tale în minte.

Ochelari Nairobi

Ieși de mulțime în fiecare zi! Alegi ochelarii de vedere Nairobi. Curajoși, expresivi, atrăgători – ce cauți? Te vor ajuta să faci față provocărilor cotidiene și, datorită lejerității lor, te vor oferi confort și comoditate oriunde mergi. Alege modernitate și stil!

Ochelari Sztokholm

Pe de o parte: simplitatea scandinavă, pe de altă parte: calitate poloneză – ochelarii de vedere Stockholm dovedesc că pot fi combinați! Lentile mari, rame de design original, comoditate și confort în utilizare – te garantăm că nu veti fi dezamagit!

Ochelari cu prescripție din lemn – originalitate în fiecare zi!

Îți place să atragi atenția, iar accesoriile intrigante sunt semnul tău distinctiv? Cu siguranță te vei îndrăgosti de noul nostru produs! Ochelarii de vedere din lemn  Plantwear sunt un accesoriu esențial pentru stilizările tale de zi cu zi. Originali, neconvenționali și, în același timp, solid făcuți și foarte confortabili în utilizarea de zi cu zi. Ai nevoie de mai mult pentru a-ți alege ochelarii de vedere perfecți?

Alege produsul polonez și calitatea de încredere! Știm totul despre lucrare cu lemnul, de aceea ochelarii noștri de vedere din lemn nu te vor dezamăgi. Produși cu atenție la fiecare detaliu, acestea vor funcționa atât ca ochelari pentru femei, cât și ochelari de prescripție pentru bărbați. Decide ce model ți se potriveste!

Rame de ochelari din lemn – ce te va surprinde?

Produsele noastre sunt atrăgătoare, dar acesta nu este singurul lor avantaj. A ieși în evidență este un lucru și a te simți confortabil – celălalt. De aceea, ramele noastre de ochelari din lemn sunt ultra-lejere și confortabile! Este totul datorită combinației de furnir și fibră de carbon. Datorită acestui fapt, ochelarii noștri de vedere din lemn sunt potriviți pentru ore de uzură în fiecare zi.

De asemenea, vei fi surprins de diversitatea lor! Modelul clasic Helsinki, modelul Nairobi rotund sau Stockholm cu colțul exterior întins? Alege astfel de ochelari de prescripție din lemn care reflectă personalitatea ta!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
-25% pe tot! CLICK!