Ochelari de vedere Plantwear

Ochelari de vedere din lemn

Ochelari de vedere din lemn Premium, adică cea mai înaltă calitate și design original. Descoperă colecția de rame unice pentru ochelari de corecție și ieși în evidență în fiecare zi. Te așteaptă trei modele neconvenționale în două tipuri de furnir. Nuc sau wenge? Alege un stil care ți se potrivește!

Ochelari de vedere din metal

Continuarea combinații non-evidente! Nu cu mult timp în urmă, ai fost surprins de ceasuri din lemn în care am combinat lemnul cu metalul. Mergem cu un pas mai departe și prezentăm primii ochelari de perscripție din metal cu elemente din lemn. Stil, clasă, caracteristică distinctivă – au de toate. Găsește modelul tău preferat și simți diferența!

Ochelarii de vedere din lemn acum disponibili!

Ai visat la asta ani de zile și în sfârșit… sunt! Te prezentăm ochelari cu vedere din lemn. Aceasta înseamnă că vei putea purta ramele preferate din lemn în fiecare zi, în ciuda defectelor de vedere. Am pregătit pentru tine colecții unice în care vei găsi cu siguranță ochelarii corectivi pe care îi căuți. Toate ramele de ochelari din lemn Plantwear au fost concepute pentru a se potrivi cu ușurință lentilelor disponibile pe piață.

Cumpărând ochelari din lemn Plantwear vei obține rame de înaltă calitate din lemn sau lemn-metal și lentile „zero”, adică fără dioptrii. Datorită acestui lucru, poți încerca pe fiecare model în confortul propriei case și în cazul unei potriviri inadecvate – înlocuiți-l sau returnați-l fără costul unei lentile corective. Înlocuirea lentilelor pentru cele dedicate pentru a corecta defectele de vedere este posibilă la opticianul tău. Acest lucru nu va fi dificil – ochelarii de vedere din lemn pe care le oferim au fost concepute astfel încât înlocuirea lentilelor să nu implice deteriorarea cadrelor din lemn sau din metal.

Rame de ochelari din lemn – la modă și originale

Ce face rame de ochelari din lemn așa de speciale? În primul rând: un design neobișnuit și atrăgător. Sunt neconvenționale, neobișnuite, dar foarte elegante și de bun gust. De aceea, atât tinerii cât și bătrânii îi poartă. Ochelarii de soare din lemn s-au bucurat de ani de zile de popularitate neclintită. Acum te prezentăm ochelari de vedere din lemn, datorită cărora vei ieși în evidență în mulțime nu numai la plimbare sau într-un parc. Opțiunea de inlocuirea ușoară a lentilelor corective înseamnă că ochelarii de vedere din lemn vor deveni un must have pentru fiecare personalitate colorată.

Multe modele înseamnă, că poți găsi cu ușurință ochelari care se potrivesc cu forma feței tale. Avem rame de ochelari din lemn rotunde, dreptunghi, clasice sau cu colțul exterior scos. De asemenea, ne-am concentrat pe rame de ochelari din metal care sunt la modă în acest sezon. Desigur, le-am adăugat niște lemn, datorită căruia am obținut cele mai originale rame potrivite pentru lentile corective.

Ochelari de vedere din lemn pentru bărbați și femei – stil pentru toată lumea!

Noile modele înseamnă un lucru: vei obține ochelari de vedere din lemn pentru bărbați și femei la Plantwear! Ca de obicei, nu am împărțit ramele ochelarilor în cele pentru femei și cele pentru bărbați. Încă o dată, vă încurajăm: crede în propriul tău gust, bucură-te de libertatea de alegere și nu asculți sugestiile producătorului. Alege ochelari din lemn care să se potrivească personalității tale. Există o mulțime de alegeri!

Doamnelor recomandăm rame de ochelari din metal Rose Gold. Fiecarei dintre noi îi place să strălucească, iar cu astfel de ochelari de vedere este foarte ușor! Bărbați – suntem siguri – vor iubi metalul în versiunea Grafit și gama completă de rame din lemn din seria Premium. Combinația de furnir și fibra de carbon face ca ochelarii noștri să fie incredibil de lejeri și confortabili de purtat! Verifică-i singur!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!