Ochelari de soare din lemn – Colecția Lakes

Ochelarii de soare din lemn care, pe lângă designul și originalitatea unice, oferă o protecție completă împotriva radiațiilor dăunătoare? Și, în plus, realizate manual în Polonia? Întâlnește colecția inspirată de cele mai frumoase lacuri ale lumii – ochelari de soare din lemn concepute cu dragoste pentru natură!

Ochelari Annecy

Eleganță Franța! Eleganți, cu gust, interesanți – asta sunt ochelarii de soare din lemn Annecy. Numiți după unul dintre cele mai curate lacuri din Europa, au o formă regulată și o linie superioară care seamănă cu valuri mici de lacuri. Se potrivesc atât cu stilizări de zi cu zi, cât și cele mai elegante. Universali și originali în același timp – ce mai cauți?

Ochelari Malawi

Africa sălbatică descoperită în Plantwear! Vezi ochelarii de soare din lemn Malawi, inspirați de unicul lac african. Ramele caracteristice, elegante, din lemn natural, au o formă ovală, cu un colț exterior puțin mai strâmt (la urma urmei, Lacul Malawi este cunoscut pentru grosimea sa de peste 500 km și lățimea de doar 20-50 km). Ochelari Malawi – îți plac?

Ochelari Lugano

Alpii și frumosul lac de la granița dintre Elveția și Italia – este greu să nu visezi să stai acolo acum, nu? De asemenea, am vrut să păstrăm această atmosferă magică. Prin urmare, inspirați de farmecul lacului Lugano, am decis să creăm ochelari de soare din lemn cu același nume. Lentile mari (pentru a vedea mai mult!) și designul simplu (pentru că simplitatea are o putere mare). Minimaliști, naturali, climatici – la fel ca Lacul Lugano.

Ochelari Como

Eleganță în stil italian! Fă cunoștință cu ochelari de soare din lemn Como. Remarcabilă ca un lac italian, de la care și-au luat numele. Casele de vacanță au acolo George Clooney, Madonna sau Brad Pitt. Deci nu poate fi altfel – în ochelarii Como tu vei simți ca o celebritate adevărată!

Ochelari Ontario

Îți place când ochelarii de soare nu sunt numai o protecție împotriva razelor UV, dar și arată excelent? Fă cunoștință cu ochelarii de soare din lemn de la Plantwear: un model inspirat din unul dintre cele cinci mari lacuri din America de Nord. Mijlocul acestui lac este granița dintre Canada, provincia Ontario și Statele Unite. Prin urmare, între lentilele ochelarilor noștri există o linie suplimentară, orizontală. Rezultatul? Încearcă. Verifică. Decide.

Ochelari Erie

Ochelari de soare din lemn Erie: puțin retro, puțin modern – combină designul trecutului cu ceea ce este nou. De aceea, și-au luat numele de la Lacul Erie, care face legătura cu Lacul Ontario, pe de o parte, și Lacul Huron, pe de altă parte. Care sunt ochelarii Erie? Un fel de mari și expresivi, dar: frumoși în simplitatea formei sale. Pur și simplu – perfecți pentru cei cărora le plac conexiunile nevidioase.

Ochelari de soare polonezi din lemn – pentru cei mai pretențioși

Ochelari de soare din lemn polonezi sunt acum disponibili! Adevăratul secret al colecției Lakes constă în material: datorită texturii unice a lemnului, fiecare copie este diferită și impresionează prin forma sa unică. De asemenea, producția manuală și munca atentă a meșteșugarilor cu experiență fac din ochelarii de soare din lemn din colecția Lakes adevărate perle pe care nu le poți trece indiferent.

Și în final – protecție. Deoarece ochelarii de soare din lemn nu sunt doar un accesoriu care va completa stilizarea ta. De asemenea, cu siguranță te vor proteja de radiațiile solare dăunătoare nu numai în vara! Toate lentilele au un filtru polarizant și protecție UV400, deoarece garanția siguranței ochilor este prioritatea noastră.

Ochelari de soare din lemn originali pentru bărbați și pentru femei

6 modele unice, 4 tipuri de lemn și 4 tipuri de lentile. Creează un model care să reflecte cel mai bine personajul tău. Nu te faci griji pentru reguli. La Plantwear, creăm ochelari de soare din lemn polonezi de de înaltă calitate pentru bărbați și femei – toate modelele noastre sunt unisex!

Colecția Lakes este nodul nostru față de natură. De asemenea, este garanția a celei mai înalte calități a performanței. Alege ochelari solide din lemn care te vor face să te ieși din mulțime și să ofere o protecție completă.

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!