Ochelari de soare din lemn – Colecția Premium

Pentru că primele miliarde de impresii trebuie să fie cauzate de surpriză! Nou printre ochelarii de soare din lemn: modelele din furnir și fibra de carbon. Incredibil de lejere, delicat, dar foarte rezistent. Designul surprinzător, manopera artizanală și confort la purtare.

Ochelari Helsinki

Modernitate în versiunea Premium, adică ochelari de soare din lemn Helsinki în toată gloria sa! Vezi cum se combină materialele solide pentru o utilizare confortabilă. Cum lejeritatea și designul original merg mână în mână. Fă cunoștință cu ochelari de soare din lemn pentru clienții cu adevărat exigenți.

Ochelari Nairobi

Fă cunoștință cu succesul de vară! Ochelari de soare din lemn Nairobi – o prepunere la modă pentru cei care vor să iasă în evidență. Rame în formă de „ochi de pisică”, furnir din lemn combinat cu fibră de carbon, lejeritate și stil – astfel de ochelari de soare din lemn merită purtați!

Ochelari Sztokholm

Inspirații scandinave în ochelari de soare din lemn? Da, pentru că ideile noastre surprind. Adăugăm construcții solide, dar extrem de lejere și voilă, avem ochelari  de soare din lemn Stockholm.

Ochelari de soare din lemn – la modă!

Încearcă ceva nou: ceva care poate nu ți-a atras până acum și a făcut că tu ai preferat clasicile. Descoperă ochelari de soare din lemn care te vor face să crezi în soluții neobișnuite și decizi să experimentezi cu stilul tău! Terminăm plictiseala: vezi ochelari cu lentile cu un gradient într-o formă clasică, dar totuși originală!

Producția manuală, solidă – în studioul nostru în regiunea Lublin, sub ochiul atent al meșterilor cu experiență. Materialul unic – lemnul, care arată întotdeauna diferit și are o textură diferită, unică. Designul original, forma neobișnuită și garanția de protecție împotriva soarelui datorită lentilelor de cea mai înaltă calitate. Astfel de ochelari de soare din lemn fac efectul WOW!

Rame de ochelari din lemn și lentile cu gradient

Colecția Premium nu este doar rame de ochelari din lemn cu lentile cu un gradient la modă, neobișnuite. Aceste ochelari sunt concepute cu dragostea pentru materiale naturale, cu o istoria adevărată a producției și atenție la cele mai mici detalii.

Vezi singur de ce ochelarii de soare din lemn fură cele mai solicitante inimi. Te îndrăgostești de forma frumoasă, materialul natural și producția manuală!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!