Ochelari din lemn tip oglindă – Colecția Space

Colecția Space

Ne concentrăm pe bucurie! Ochelari de soare inspirați de spațiu cosmic – pentru cei curajoși, liberi, cei cărora le place să iasă în evidență și … se bucură de viață! Lumea este estul de gri, este timp pentru culori, strălucire, zâmbet și viață în fiecare zi. Alege calitatea poloneză și un design modern, cu o protecție UV completă – alege colecția Space de la Plantwear!

Ochelari tip oglindă – polonezi, solizi și la modă!

HIT-ul sezonului! Ochelari tip oglindă expresivi și îndrăzneți. Primele ochelari oglinzi de pe piața poloneză create în întregime în Polonia, în studioul nostru în Radzyń Podlaski. De la început până la sfârșit făcute de meșterii noștri pentru a răspunde așteptărilor celor mai exigenți clienți. S-ar părea că ochelarii tip oglindă sunt doar design. Dar în versiunea noastră este de asemenea o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV (100% UVA și UVB). Acesta este motivul pentru care merită să te concentrezi asupra calității poloneze de la Plantwear!

Nu vă lăsați păcălit de imitațiile chinezești. Protejați-vă ochii în mod responsabil și susțineți afacerile poloneze. Un aspect important atunci când alegeți ochelarii este nu numai designul, ci și polarizarea și protecția împotriva UV!

Pentru ea și pentru el – ochelari de soare la modă

Ochelarii tip oglindă sunt doar pentru femei? Sigur că nu! Este un tip de ochelari de soare pe care bărbații sunt la fel de dornici să aleagă! Colecția Space de la Plantwear va atrage cu siguranță și bărbații. Recomandăm în mod special lentilele albastre și negre. Datorită acestui lucru, strălucirea oglinzilor a ochelarilor va fi ceva mai subțire. Dar … lumea aparține curajosilor!

Ochelarii de soare la modă ar trebui să fie în dulapul fiecărui iubitor de stil și al fiecărei fashioniste! Te vor sublinia bucuria vieții, te vor încărca cu energie pozitivă și vor arăta lumii că griul zilelor de zi cu zi nu te privește deloc! Fă cunoștință cu colecția Space de la Plantwear și ieși în evidență din mulțime!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!