Ochelari de soare din metal – Colecția Fusion

Încă o dată, combinăm lemnul și metalul (pentru prima dată l-am făcut în ceasuri!) – de data aceasta în ochelari de soare! Descoperă colecția Fusion, adică ochelari de soare cu construcția metalică cu un element din lemn.

Ochelari Denver

Capitala Colorado trebuie să inspire! Încântă ca un râs unic, Munții Stâncoși … sau o combinație de lemn și metal! Facem noul și te introducem ochelari de soare din metal Denver! 

Ochelari Tokio

În această nebunie este … un farmec! Ochelarii de soare din metal Tokyo sunt o propunere pentru cei care trăiesc cu adevărat în fiecare zi, sunt ghidați de un zâmbet și pun în valoare conexiunile originale. Așa se creează ochelarii viitorului!

Ochelari Profesor

Misiunea noastră? Să te surprindem cu modernitatea! Propunere? Ochelari de soare din metal profesor. Dar aceasta este doar o formă! Adevarată bombă este ascunsa în materialele folosite: metal galvanizat, lemn natural si lentile cu un gradient. Vezi unicitatea într-o noua versiune!

Ochelari de soare metalice – alege neconvenționalitatea!

Suntem un producător de frunte ochelarilor de soare din lemn, iar acum … Te prezentăm: ochelari de soare metalice – la modă, lejere, originale! Designul modern și lentilele neobișnuite, colorate, sunt caracteristicile noilor noastre ochelari de soare din metal. Desigur, nu am putea uita de motivul din lemn. De aceea, ramele de pe modelele Fusion sunt lemn-metal. Descoperă 3 modele unice: Denver, Tokyo și Professor. Fiecare dintre ele are o selecție de 7 culori de lentile, inclusiv lentilele cu un gradient!

Ochelari de soare din metal – pentru bărbați și pentru femei

Spargem stereotipurile! Nu împărțim produsele noastre în cele pentru femei și cele pentru bărbați. Ce înseamnă asta în practică? Toate ochelarii metalice de soare sunt modele unisex. De aceea, atât bărbații, cât și femeile poartă ochelari din metal Fusion. Ramele metalice unice în culori frumoase cu lentile în 7 culori diferite formează un duo surprinzător. Alege-ți al tău! Fii atent la ochelarii cu lentile cu un gradient și ieși în evidență în mulțime! Gradientul pe ochelari este un adevărat hit!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
Ceasurile extraordinare! CLICK!