Pins – Broșe din lemn

Pins: Vezi cele mai multe broșe originale din lemn. Create cu metoda numită Intarsia – incrustate cu furnir colorat. Alege 1 din 25 de modele!

Pins: Ce sunt broșe?

Dacă apreciezi originalitatea și dorești să ieși în evidență într-o mulțime, cu siguranță trebuie să vezi Pins, numite și insigne, broșe sau pur și simplu: ace. Acestea sunt accesorii mici de diferite forme, pot fi atașate la îmbrăcăminte (de obicei pulovere, paltoane, pălării și eșarfe) sau rucsacuri și genți. Atât femeile, cât și bărbații le poartă. De sunt așa la moda? Versatilitate, o multitudine de modele și culori și … farmec subtil!

Pin-uri au devenit un accesoriu la moda al stilizării, în special în rândul tinerilor. Acestea îți permit să subliniezi caracterul tău să arăți pasiune. De asemenea, pot fi ușor desfăcute și transferate de la un rucsac la un tricou sau de la o șapcă la o geantă. Pin-uri pur și simplu însuflețesc haine plictisitoare! De aceea, merită să le puneți mai multe! 😉

Broșe din lemn – pentru prietenii buni ai naturii

După cum probabil ai observat, Pin-uri pot fi găsite în multe modele și culori. Pentru producția lor, sunt folosite diferite materiale, de exemplu, metal sau email. Dar noi oferim ceva special! Am creat broșe din lemn de mesteacăn pentru iubitorii materialelor naturale. Ne-am concentrat pe zeci de modele originale, printre care toată lumea va găsi ceva pentru sine. Vă recomandăm modele geometrice cu animale sau imagini amuzante: o pisică, o broască sau un porc. Avem și ceva special pentru fanii de abstracție sau pin-uri cu un text. Desigur și cei îndrăgostiți vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei în oferta noastră!

Ce ne face diferiți? Elemente colorate de pe fiecare dintre broșe din lemn! Cu siguranță vei fi surprins că nu sunt un imprimeu. Este o furnir colorat, pe care am pus-o în fiecare broșa din lemn. Această tehnică de îmbinare a lemnului se numește Intarsia. Așadar, atunci când alegi Pin-ul din lemn Plantwear, poți fi sigur că nu ne-am gândit numai la designul lor, ci și la tehnica în sine. Avem grijă de detalii și prețuim înaltă calitate. Acesta este motivul pentru care Pin-uri noștri din lemn surprind cu precizia lor. Alege originalitate – Alege broșe din lemn de la Plantwear!

Updating…
  • Niciun produs în coș.
REDUCERE! CLICK!